Sport

Mircea Rednic, de urgență la spital! Comunicatul echipei sale, UTA Arad: „I s-a efectuat un control amănunțit”

Mircea Rednic a ajuns din nou la spital. Antrenorul celor de la UTA Arad se află la urgențe și este deja în atenția doctorilor. Prima reacție a clubului.
19.02.2024 | 17:10
Mircea Rednic de urgenta la spital Comunicatul echipei sale UTA Arad I sa efectuat un control amanuntit
Mircea Rednic a fost transportat de urgență la spital! Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
19-02-2024
15:16

Comunicatul emis de UTA Arad despre starea de sănătate a lui Mircea Rednic

Mircea Rednic a părăsit prematur antrenamentul de luni al echipei sale, UTA Arad. Antrenorul arădenilor a fost transportat de urgență la Spitalul Județean, după ce a acuzat stări de amețeală chiar în timpul ședinței de pregătire.

După controale amănunțite, UTA Arad a comunicat că starea lui Mircea Rednic este bună acum. „La ședința de pregătire de astăzi, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a simțit un disconfort și o ușoară stare de amețeală. 

Având în vedere antecedentele medicale din anul precedent, Mircea Rednic a fost dus la spital de staff-ul medical, acolo unde i s-a efectuat un control amănunțit. 

Analizele au ieșit foarte bine, astfel că de mâine va reveni alături de echipă”, se arată în comunicatul celor de la UTA Arad. În vara anului trecut, Mircea Rednic a suferit infarct miocardic, fiind operat.

 

Mircea Rednic a ajuns din nou la spital. Tehnicianul a mai fost internat după episodul care a avut loc la finalul lui august 2023, în urma partidei UTA Arad – FCSB, scor 2-1. Atunci, Rednic a suferit de un infarct și a fost operat de urgență.

Mircea Rednic, de urgență la spital! Ce se întâmplă cu antrenorul de la UTA

Presa din Arad a anunțat că Mircea Rednic se află de urgență la spital. Se pare că antrenorul de 61 de ani a suferit de senzații de amețeală puternice. Astfel, Rednic a fost transportat la Unitatea de Primi Urgențe din cadrul Spitalului Județean Arad.

ADVERTISEMENT

“Astăzi, imediat după orele amiezii, Mircea Rednic ar fi acuzat stări de amețeală, astfel că acesta ar fi ajuns de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Arad.

Chiar în aceste momente, acesta este consultat de medicii și îi sunt făcute mai multe investigații. Încă nu este clar dacă problemele acuzate de antrenor au sau nu legătură cu problemele cardiace avute anul trecut”, au dezvăluit cei de la aradobiectiv.ro.

ADVERTISEMENT

Mai multe detalii despre starea lui Mircea Rednic vor urma să apară în decursul zilei. În acest moment, tehnicianul a fost preluat de doctori și este consultat pentru a fi stabilită starea pacientului.

Mircea Rednic a suferit un infarct în timpul meciului dintre UTA și FCSB!

Meciul dintre UTA și FCSB, presărat cu greșeli de arbitraj, eliminări și accente dramatice, a lăsat urme și pentru Mircea Rednic. Arădenii au făcut anunțul oficial pe pagina de Facebook: „Multă sănătate, Mircea Rednic!

ADVERTISEMENT

 În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic.

Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile. 

ADVERTISEMENT

Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment. Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”.

ADVERTISEMENT