Sport

Mircea Rednic a fost externat! Mesajul clubului UTA Arad

Mircea Rednic a fost operat pe cord după ce a suferit un infarct. Din fericire, starea "Puriului" s-a îmbunătăţit şi el a fost externat.
01.09.2023 | 18:39
Mircea Rednic a fost externat Mesajul clubului UTA Arad
Mircea Rednic, alături Luana Rednic la externare. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
01-09-2023
15:48

Rednic a fost externat

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate din 31 august, antrenorul echipei UTA Arad, Mircea Rednic, a fost externat din spital, după ce a suferit un infarct la meciul cu FCSB.

”Mircea Rednic a fost externat astăzi de la Spitalul Județean din Arad, acolo unde a fost internat miercuri. În urma unui infarct suferit în timpul jocului cu FCSB, antrenorul nostru principal a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, dar și de o perioadă de recuperare sub supravegherea medicilor.

Mircea Rednic, staff-ul său, jucătorii și clubul UTA doresc să îi mulțumească doctorului Cristian Dină și întregii sale echipe medicale pentru tot efortul, grija și profesionalismul de care au dat dovadă pe toată durata ultimelor zile”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a grupării arădene.

 

Mircea Rednic nu va reveni imediat pe banca tehnică a celor de la UTA, el urmând să absenteze de la partida cu Sepsi OSK, programată luni, 4 septembrie, de la ora 21:30.

01-09-2023
09:47

Mircea Rednic se externează astăzi

Antrenorul celor de la UTA Arad, Mircea Rednic, se va externa astăzi din spitalul din Arad. Acesta nu va sta însă pe banca echipei în această etapă, la meciul cu Sepsi OSK, ci va reveni abia după pauza provocată de meciurile echipei naționale.

FANATIK a primit o poză de la ”Puriu” în care acesta zâmbește, fiind îmbrățișat de Luana, fata lui. Poza a fost făcută chiar înaintea externării lui.

Mircea Rednic Luana Rednic

31-08-2023
15:15

Mircea Rednic va fi externat vineri!

Veşti excelente pentru Mircea Rednic, după ce a fost operat cu succes pe cord. FANATIK a aflat că antrenorul celor de la UTA Arad va fi externat în cursul zilei de vineri. 

Cel mai probabil, “Puriul” nu va reveni imediat pe banca echipei şi va continua recuperarea acasă. UTA Arad va evolua luni, de la ora 21:30 pe terenul lui Sepsi. 

31-08-2023
13:36

Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Mircea Rednic: "E puțin slăbit!"

Mircea Rednic se află în continuare în spital, iar edilul Aradului, Călin Bibarț, a dat detalii despre starea de sănătate a fostului antrenor: 

“Nu sunt medic. Eu i-am făcut o vizită privată și nu m-am dus ca să mă fotografiez, ci să văd cum se simte. Se simte bine din declarațiile domniei sale și să sperăm să aibă recuperare cât mai rapidă.

Evident că e puțin slăbit, a venit și medicul la un moment dat și au avut o discuție, mă bucur că are tonus bun. Dincolo de starea generală bună, are și un psihic foarte bun și, la plecare, domnia sa m-a rugat să facem un selfie pe care să-l postez, că ‘Eu nu pot răspunde la toate telefoanele și mesajele și cu ocazia asta dăm un semnal către suporteri, către iubitorii de sport că sunt într-o formă bună’. Asta a fost istoria postării”, a spus edilul Aradului. 

30-08-2023
15:25

Mircea Rednic, vizitat de primarul Aradului

La câteva ore după ce a suferit un infarct, a apărut și prima imagine cu Mircea Rednic. Antrenorul celor de la UTA a fost vizitat la spital de primarul orașului Arad, care a postat și un mesaj deosebit.

„I-am făcut o vizită la spital domnului Mircea Rednic, de îndată ce am aflat de problema prin care trece. La insistențele domniei sale ne-am făcut un selfie și am dat curs rugăminții de a transmite suporterilor UTA-ei că se simte bine și că se va întoarce la echipă cât mai repede posibil, cerându-și totodată scuze că nu poate răspunde la telefoanele primite!”, a scris Călin Bibarț, pe Facebook.

 

30-08-2023
14:55

CFR Cluj, mesaj pentru Mircea Rednic

CFR Cluj a ținut de asemenea să îi transmită un mesaj de susținere lui Mircea Rednic, prin intermediul paginii oficiale de Facebook a clubului: „Multă sănătate, Mircea Rednic! Clubul CFR 1907 Cluj îi este alături fostului antrenor al echipei noastre, Mircea Rednic, care a trecut printr-o intervenție medicală după ce a suferit un infarct miocardic.


Îi dorim multă sănătate și însănătoșire grabnică!”, au mai scris ardelenii. „Puriul” a antrenat fosta campioană a României în perioada iunie-august 2013, timp de patru meciuri.

30-08-2023
13:54

Dinamo, mesaj de susținere pentru Mircea Rednic

Dinamo nu l-a uitat pe fostul ei jucător și antrenor și i-a transmis un mesaj de susținere lui Mircea Rednic, cel care a suferit un infarct, miercuri, 30 august.

„Clubul Dinamo București dorește să transmită multă sănătate și însănătoșire grabnică legendei dinamoviste Mircea Rednic. Un om care nu are nevoie de o introducere în rândul suporterilor alb-roșii, o figură legendară atât în teren, cât și pe banca tehnică. Cel care ne-a adus ultima bucurie de titlu, în anul 2007.

Cel care a câștigat două campionate (1984, 1990) și trei Cupe (1984, 1986, 1990) ca jucător la Dinamo. Un om care a răspuns mereu ”Prezent!” atunci când clubul era în cumpănă. Îi dorim sănătate și multă putere în acest moment dificil”, a scris Dinamo, pe Facebook.

Mircea Rednic este cunoscut drept un antrenor pasionat și înflăcărat, care se consumă foarte mult. Din păcate, antrenorul în vârstă de 61 de ani a suferit un infarct miocardic și este internat la Spitalul Județean din Arad.

Mircea Rednic a suferit un infarct în timpul meciului dintre UTA și FCSB!

Meciul dintre UTA și FCSB, presărat cu greșeli de arbitraj, eliminări și accente dramatice, a lăsat urme și pentru Mircea Rednic. Arădenii au făcut anunțul oficial pe pagina de Facebook: „Multă sănătate, Mircea Rednic! În timpul jocului pe care echipa noastră l-a disputat cu FCSB la Arad, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a suferit un infarct miocardic.

ADVERTISEMENT

Astăzi, în urma unui control amănunțit, medicii au decis să-i monteze un stent și să-l țină sub supraveghere la Spitalul Județean, pentru următoarele zile. Rednic va reveni alături de echipă după aproximativ o săptămână, în funcție de starea medicală de la acel moment. Îi dorim multă sănătate și îl așteptăm cât mai repede alături de echipă!”.

Astfel, Mircea Rednic ratează cel puțin meciul din Cupa României Betano împotriva lui CS Dumbrăvița, dar și meciul din campionat în fața lui Sepsi Sfântu Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic, în afara oricărui pericol? Alexandru Meszar, declarații de ultimă oră: „Am vorbit cu el și este optimist”

Alexandru Meszar, patronul celor de la UTA, a vorbit cu Mircea Rednic și a oferit mai multe detalii: „Este bine acum. Am vorbit cu el și este optimist, așteaptă să se întoarcă lângă echipă. În timpul meciului cu FCSB, a transmis staff-ului medical că nu se simte prea bine, a simțit anumite înțepături în piept.

Ulterior, starea s-a agravat, așa că am decis să mergem la cardiolog pentru a face investigații. Îi dorim multă săntăte și așteptăm să se facă bine”, a spus conducătorul arădenilor, pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Dinamovistul a fost extrem de bucuros după victoria împotriva FCSB: „A fost un meci bun după o perioadă mai grea. Am pierdut multe puncte pe greșelile noastre. Mă bucur că am bătut echipa de pe primul loc. Am început prost, dar ne-am revenit, a venit și golul, eu cred că am gestionat foarte bine jocul. Nu a fost rău meciul, dar sunt mulțumit de atitudine”.

Declarația premonitorie a antrenorului: „Aveam nevoie de această victorie ca de aer!”

N-ai cum să nu reacționezi pozitiv, le mulțumesc suporterilor. Așa e când joci cu cel mai bun, te motivezi. E normal să fie nervoși, când nu te lasă cineva să joci, te enervezi că nu-ți iese ție jocul. A fost un arbitraj bun, zic eu. Sunt fericit, meciul de cupă îl jucăm aici, grupul merita această victoria. N-a fost ușor, au fost multe schimbări, mai avem mult de lucrat.

ADVERTISEMENT

La alte meciuri am plătit pe aceste greșeli. E o victorie muncită, aveam nevoie ca de aer de această victorie, mai ales că avem meciul de cupă tot aici. Cooper are două goluri, Fabry e un jucător important, e un om care controlează jocul, face și posesie, e un jucător foarte modest și util pentru echipă, chiar dacă azi n-a fost Fabry al meu”.

ADVERTISEMENT