Fotbal intern

Mircea Rednic rămâne şi în play-out la Dinamo: “Nu m-am hazardat!”

03.12.2018 | 12:13
Mircea Rednic ramane si in playout la Dinamo Nu mam hazardat

Mircea Rednic şi-a schimbat discursul înainte de Dinamo-CFR Cluj. Dacă la începutul mandatului său spunea că va pleca sigur dacă echipa ratează play-off-ul, “Puriul” spune acum că va rămâne la Dinamo şi dacă la finalul sezonului regulat, “câinii” vor fi în afara top 6.

Cu toate acestea, Rednic rămâne optimist cu privire la şansele “câinilor” de a ajunge în play-off şi în declaraţii este sigur că acest obiectiv va fi îndeplinit: “Dinamo va ajunge în play-off. Voi vreți să faceți mișto, să rămână Dinamo pe 10, dar asta nu se va întâmpla. Dacă am fi în play-off am deranja multă lume. Vom trage linie după sezonul regulat.

Arbitrul central Horatiu Fesnic acorda un cartonas rosu in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu,
Arbitrul central Horatiu Fesnic acorda un cartonas rosu in meciul de fotbal dintre FC Viitorul si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu,

Mircea Rednic rămâne şi în play-out la Dinamo: “Ne pregătim de sezonul viitor”

Nu m-am hazardat când am spus că vom ajunge în play-off, doar nu era să spun că obiectivul e salvarea de la retrogradare. Dacă nu ne calificăm în play-off ne vom pregăti pentru sezonul viitor. Voi rămâne şi în sezonul viitor să luptăm la titlu. Eu pot să antrenez în Belgia când vreau şi cred că de acolo mă voi retrage”

Dinamo este într-o postură dificilă în acest moment, fiind pe locul 10 după înfrângerea clară din meciul cu Viitorul, scor 1-4. “Câinii” sunt la doar un punct de prima echipă de sub linie, Concordia Chiajna. Meciul de marţi va fi unul dintre cele mai dificile, CFR Cluj fiind în acest moment una dintre cele mai în formă echipe din Liga 1 şi liderul campionatului.

“Puriul” e de părere că cel mai mare pericol vine din partea fostului “câine”, George Ţucudean, atacant aflat în mare formă în Liga 1 Betano: “George Țucudean e cel mai periculos jucător de la CFR, e în mare formă. Tot timpul trebuie să ne luăm măsuri în situația noastră, mai ales că avem mari probleme pe axul central. Conceicao lasă o libertate mult mai mare jucătorilor săi”, a spus Rednic la conferinţa de presă premergătoare jocului.