Fotbal intern

Mircea Rednic vrea din nou să cumpere Dinamo împreună cu prietenul lui belgian: “Negoiţă vrea să vândă!”

28.12.2018 | 16:36
Mircea Rednic vrea din nou sa cumpere Dinamo impreuna cu prietenul lui belgian Negoita vrea sa vanda

Ionuţ Negoiţă este dispus să vândă clubul Dinamo, iar în ultima vreme discuţiile despre cedarea clubului s-au înmulţit. Aşa cum FANATIK a anunţat din luna octombrie, Mircea Rednic încearcă să preia clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare, împreună cu un prieten belgian cu mulţi bani. 

Rednic a recunoscut discuţiile şi spune că patronul Ionuţ Negoiţă vrea să vândă clubul: “E vorba de altcineva care a cumpărat un club din Belgia. Încă nu avem toate datele, mai trebuie să iasă niște acte. Dar, da, discuțiile privind cumpărarea clubului sunt în picioare! Domnul Negoiță vrea să vândă”, a spus “Puriul” pentru Gazeta Sporturilor.

Conform surselor FANATIK, belgianul la care face referire Mircea Rednic ar fi Luciano D’Onofrio, alături de care românul a colaborat la Standard Liege. D’Onofrio, în vârstă de 63 de ani, a fost vicepreşedinte la Standard şi acum este director sportiv la revelaţia din prima ligă belgiană, Royal Antwerp, club antrenat de Ladislau Boloni.

Mircea Rednic vrea să cumpere din nou Dinamo împreună cu prietenul lui belgian: "Negoiţă vrea să vândă!"
Ladislau Boloni, stânga, alături de Luciano D’Onofrio, centru, la momentul semnării contractului cu Antwerp

Mircea Rednic vrea să cumpere Dinamo! Ionuţ Negoiţă a cerut 8 milioane de euro

În luna octombrie a acestui an, FANATIK a scris că Rednic avea în plan să preia clubul alături de Nicolae Badea şi un prieten belgian. Antrenorul lui Dinamo nu a renunţat la acest plan chiar dacă a fost refuzat de Nicolae Badea şi acum planul este ca el să preia clubul alături de prietenul său belgian.

Încă de când a venit la Dinamo în acest mandat, Mircea Rednic a lăsat să se înţeleagă că vrea să îl convingă pe Ionuţ Negoiţă să îi vândă clubul: “Credeți-mă că în acest moment mă interesează doar să duc Dinamo în play-off. I-am auzit pe unii că o să fug dacă Dinamo ajunge în play-out. Nu se va întâmpla asta. Rămân și în play-out, dar nu se pune problema pentru că o să duc Dinamo în play-off. Sunt convins că voi reuși asta, apoi mai vedem ce se întâmplă”, a mai declarat „Puriul”.

Ionuţ Negoiţă a mai avut o tentativă de a vinde clubul în această toamnă. Patronul a cerut 8 milioane de euro unui afacerist grec, Konstantinos Tsakiris, însă negocierile s-au răcit şi cele două părţi nu au mai ajuns la un consens.