Life

Mirela Retegan, anunț surpriză despre Gașca Zurli. Ce a dezvăluit fondatoarea despre noua formulă

Mirela Retegan, veste uriașă legat de proiectul Gașca Zurli. Declarația făcută de fondatoarea trupei despre formula actuală.
03.04.2024 | 18:30
Mirela Retegan anunt surpriza despre Gasca Zurli Ce a dezvaluit fondatoarea despre noua formula
Mirela Retegan, veste uriașă legat de proiectul Gașca Zurli. Declarația făcută de fondatoarea trupei despre formula actuală. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirela Retegan, anunț surpriză despre Gașca Zurli. Ce a dezvăluit fondatoarea despre noua formulă. Vedeta a spus ce se întâmplă în momentul de față, după ce trei dintre actorii principali au decis să își dea demisia.

Mirela Retegan, veste uriașă legat de proiectul Gașca Zurli. Declarația făcută de fondatoarea trupei despre formula actuală

Mirela Retegan are o veste uriașă legat de proiectul Gașca Zurli. Declarația făcută de fondatoarea trupei despre formula actuală, la mai bine de o lună de când o parte dintre actori anunțau că au ieșit din business.

ADVERTISEMENT

Vero Căliman, Ionuț Varodi și Răzvan Marina au hotărât să meargă pe alte drumuri. Decizia lor de a pleca din trupă nu a oprit-o pe afaceristă, care a transmis în urmă cu puțin timp că pleacă în turneu prin România.

Copiii nu vor mai vedea chipurile persoanelor preferate pentru că acestea au fost înlocuite cu niște mascote. Aceste mascote au prins contur în perioada pandemiei de coronavirus și iată că acum vor fi văzute în multe orașe.

ADVERTISEMENT

„Începem cel mai mare turneu din România – 269 de orașe în care vom duce bucuria zurli, cu Codlea și Săcele. Urmează Adjud, Petroșani, Lupeni, Vulcan, Bumbești Jiu”, a scris Mirela Retegan despre Gașca Zurli pe Instagram.

Mirela Retegan duce Gașca Zurli mai departe

„Am făcut Zurli din dragostea mea imensă, pentru copii, din nevoia de a dezvolta o industrie în care nu se întâmpla aproape nimic, atunci când Maya era mică. Am vrut, ca toți părinții, ceea ce e mai bun și frumos pentru copilul meu.

ADVERTISEMENT

Și am făcut. Și l-am împărțit cu toți părinții. Astăzi Fenomenul Zurli este model, inspirație și motivație pentru foarte mulți oameni, care știu și pot să facă lucruri pentru copii”, a completat Mirela Retegan pe social media.

Fondatoarea trupei Gașca Zurli a mai precizat că are încă multă energie și multe idei legat de proiectul pe care l-a dezvoltat enorm în ultimii ani. Vedeta cunoaște foarte bine nevoile copiilor și știe cum să aducă povestea și jocul în procesul lor de creștere și educație.

ADVERTISEMENT

Mai mult, spune că a pregătit sute de oameni pentru a face aceste lucruri. Mirela Retegan se focusează în perioada următoare pe crearea de povești noi, de descoperirea de alte talente și de pregătirea colaboratorilor.

În acest sens le spune internauților să urmărească paginile sale de socializare pentru a fi la curent cu calendarul evenimentelor, care se construiește pas cu pas. Totul se realizează în funcție de săli, distanțe, disponibilități.

„Punem în vânzare primele bilete. Din fericire, în orașele mai mici, cheltuielile de deplasare, chirii, organizare sunt mai mici – așa că am putut să ajustăm și prețurile”, a încheiat Mirela Retegan.

ADVERTISEMENT
Tags: