Life

Mirela Retegan, pusă la zid de Bucătărașul Lulu. Ce a putut să spună actorul despre fondatoarea Găștii Zurli

Mirela Retegan, luată la rost de Bucătărașul Lulu. Artistul a dezvăluit prin ce a trecut în Gașca Zurli în ultima perioadă.
19.03.2024 | 21:09
Mirela Retegan pusa la zid de Bucatarasul Lulu Ce a putut sa spuna actorul despre fondatoarea Gastii Zurli
Mirela Retegan, luată la rost de Bucătărașul Lulu. Artistul a dezvăluit prin ce a trecut în Gașca Zurli în ultima perioadă. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirela Retegan, pusă la zid de Bucătărașul Lulu. Ce a putut să spună actorul despre fondatoarea Găștii Zurli. Ionuț Varodi, cel care i-a dat viață unuia dintre cele mai îndrăgite personaje, a dat cărțile pe față la aproape o lună de când și-a prezentat demisia.

Mirela Retegan, luată la rost de Bucătărașul Lulu. Artistul a dezvăluit prin ce a trecut în Gașca Zurli în ultima perioadă

Mirela Retegan a fost luată la rost de Bucătărașul Lulu. Artistul a dezvăluit prin ce a trecut în Gașca Zurli în ultima perioadă, subliniind că nu avea timp liber absolut deloc. În plus, spune că avea 2 locuri de muncă, fiind și social media manager.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a dat de înțeles că fondatoarea trupei nu este tocmai sinceră cu situația prin care au trecut actorii. Mai mult decât atât, vedeta consideră că nu a primit respectul și aprecierea care i se cuveneau pentru eforturile sale.

„Urăsc nedreptatea, manipularea și victimizarea (când nu e cazul). Îmi provoacă scârbă, greață, rău fizic. În ultimele luni am trăit cu 2 job-uri full time, actor și social media manager, și cu zero timp liber.

ADVERTISEMENT

Lipsa de respect, recunoștință, apreciere mi-au pus capac. Totul a început să se degradeze, totul din vina EI, Al trimisei Domnului pe pământ. Nu poți să plângi la televizor, radio, podcast și să spui că ești abandonată și că așa am ales noi să facem.

Nu poți pentru că te vede Dumnezeu, pe care îl pomenești non-stop, pe unde mergi. Sau karma. Sau legea atracției. Numește-o cum vrei. Dar se întoarce într-o zi”, a spus Bucătărașul Lulu pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Bucătărașul Lulu, despre Mirela Retegan și Gașca Zurli

„În ultimele luni, atmosfera de la fostul meu loc de muncă a început să se degradeze, totul din vina EI, Al trimisei Domnului pe pământ”, a mai adăugat Bucătărașul Lulu despre rolul pe care îl avea în Gașca Zurli.

„Atât de tare s-a stricat atmosfera din cauza acestui om, încât am ajuns în punctul în care singura soluție a fost demisia! Singura opțiune posibilă. Până în acel punct am fost adus”, a concluzionat actorul pe social media.

ADVERTISEMENT

Ionuț Varodi nu este singurul actor care și-a dat demisia din Gașca Zurli. Mirela Retegan a fost ”părăsită” și de Fetița Zurli pe care a descoperit-o în urmă cu mulți ani și cu care avea o prietenie foarte strânsă.

Răzvan Marina, cel care l-a interpretat pe Truli și pe Tura Vura, a anunțat la rândul său că părăsește trupa. Acesta a dat de înțeles că au fost mai multe conflicte înainte de plecarea din trupă. Fondatoarea formației muzicale nu a comentat până acum acuzațiile care i se aduc.

ADVERTISEMENT