Life

Mirela Vaida, surpriză pentru fani înainte de Crăciun. Cum l-a surprins prezentatoarea Acces Direct pe fiul ei

Mirela Vaida a pregătit o surpriză pentru fani înainte de Crăciun. Vedeta a lansat primul ei colaj de colinde și l-a surprins pe fiul ei în timp ce împodobea bradul.
10.12.2021 | 17:42
Mirela Vaida surpriza pentru fani inainte de Craciun Cum la surprins prezentatoarea Acces Direct pe fiul ei
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida se pregătește de sărbători și le-a pregătit fanilor o surpriză înainte de Crăciun. Prezentatoarea de televiziune a lansat un colaj de colinde tradiționale românești interpretate de ea.

Urmăritorii vedetei s-au bucurat foarte tare de această veste și au lăudat-o pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

În afară de meseria de prezentatoare TV, Mirela Vaida se mai ocupă și cu muzica și actoria. De altfel, este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară.

Mirela Vaida, surpriză pentru fani înainte de Crăciun

Mirela Vaida a lansat primul ei colaj de colinde, iar la proiect a contribuit și fiica ei, Carla. Colajul poate fi ascultat pe canalul de YouTube al vedetei.

ADVERTISEMENT

Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România, însă este pasionată și de muzică. Fanii moderatoarei de la Acces Direct s-au bucurat foarte mult să o vadă într-o asemenea ipostază.

Mirela Vaida și copiii ei împodobesc bradul, după cum se poate vedea în fotografiile postate de artistă pe pagina ei.

ADVERTISEMENT

Internauții i-au transmis numai gânduri bune și au avut doar cuvinte de laudă pentru băiatul ei, care a fost surprins în timp ce împodobea bradul.

„Noi am împodobit bradul și am ascultat colinde! Voi ce colinde ascultați în preajma Crăciunului?

ADVERTISEMENT

Aici este colajul meu integral de colinde tradiționale românești!”, a scris Mirela Vaida pe pagina sa de Instagram, acolo unde a lăsat link-ul colajului de sărbători.

Mirela Vaida a făcut anunțul despre această surpriză încă de săptămâna trecută.

„Buna dimineața, dragii mei! Sunt așa fericită că am reușit anul acesta să pregătesc primul meu colaj de colinde Sunt colinde în premieră, orchestrate tradițional și cântate cu multă bucurie!!

Sper să le primiți cu drag în case! Vă îmbrățișez cu dragoste”, a anunțat prezentatoarea TV pe rețelele sociale.

Mirela Vaida este foarte apropiată de copiii ei. Vedeta îmbină cu succes munca cu viața de familie și mereu are grijă să petreacă suficient timp și cu cei trei, Carla (6 ani), Vladimir (4 ani) și Tudor (2 ani). Recent, artista a declarat că nu exclude posibilitatea de a deveni mămică pentru a patra oară.

Prezentatoarea de la Acces Direct se poate considera o persoană norocoasă atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

ADVERTISEMENT
Tags: