Life
notix pixel id

Mirela Vaida, veste uriașă pentru fani. Prezentatoarea a fost cerută pentru a doua oară în căsătorie de soțul ei, Alexandru Vaida

Mirela Vaida este căsătorită de 12 ani cu Alexandru Vaida, partenerul de viață cu care are și trei copii și cu care are o relație foarte frumoasă.
31.10.2021 | 17:19
Mirela Vaida, veste uriașă pentru fani. Prezentatoarea a fost cerută pentru a doua oară în căsătorie de soțul ei, Alexandru Vaida
Mirela Vaida, veste uriașă pentru fani. Prezentatoarea a fost cerută în căsătorie de soțul ei, Alexandru Vaida. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena 1 are o veste uriașă pentru fani. Vedeta de la Acces Direct a postat o imagine care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Frumoasa blondină a fost cerută pentru a doua în căsătorie, în timpul unei vacanțe care s-a petrecut zilele acestea pe meleaguri românești.

Mirela Vaida s-a bucurat de un final de săptămână minunat în Cluj-Napoca și Sighișoara, locurile care l-au făcut pe soțul ei să îi pună marea întrebare.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida, cerută pentru a doua oară în căsătorie. Cum arată inelul primit de vedeta de la Antena 1

Momentul i-a luat prin surpridere pe toți, asta pentru că Mirela Vaida este căsătorită de ani buni cu alesul inimii sale.

Cel mai probabil Alexandru Vaida a făcut acest pas pentru a doua oară pentru că prima cerere nu a fost una ca la carte, după cum a povestit artista.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară a fost cerută în mașină, în timp ce aștepta culoarea verde de la semafor. În numai 40 de minute vedeta organizase și nunta.

„Voiam să am și eu un iubit care să mă scoată la plimbare. Ne-am cunoscut prin intermediul facultății, el studia la Cluj și eu la București.

ADVERTISEMENT

Nu mi-am imaginat atunci că o să am vreo relație cu Alex. Întotdeauna mi-a ascultat Dumnezeu rugăciunile. Eu am fost cerută la semafor, în mașină, că stăteam 40 de minute la semafor, la Unirii, în București.

În 40 de minute am făcut și lista de invitați, am și stabilit tot. La Unirii, la fântâni. E de bun augur”, declara vedeta în urmă cu ceva timp, conform a1.ro.

ADVERTISEMENT
Mirela Vaida, vacanță în Sighișoara
Mirela Vaida a fost cerută din nou în căsătorie. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Mirela Vaida nu renunță niciodată la verighetă. Care e motivul

La un moment dat Mirela Vaida a povestit că nu renunță niciodată la verighetă și inelul de logodnă primite de la partenerul ei de viață. Artista nu scoate bijuteriile de pe deget nici când frământă aluat.

„Pentru cârcotași. Eu nu-mi scot verigheta niciodată. Nu am scos-o de când mi-a pus-o popa în biserică. Deci, tot ce fac, fac cu verigheta și cu inelul (n.r. de logodnă).

ADVERTISEMENT

Am acestea două pe mână tot timpul”, spunea prezentatoarea de la Acces Direct într-un vlog de pe canalul ei de Youtube.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri