Fotbal intern

OFICIAL. Vasile Miriuţă, prezentat la Chiajna! “Până la ora 21:00 azi voi câştiga vestiarul”

UPDATE, ora 17:40 / Vasile Miriuţă a fost prezentat oficial la Concordia Chiajna. Tehnicianul Concordiei a declarat că obiectivul este salvarea de la retrogradare, dar este încrezător că echipa...
19.07.2017 | 00:12
OFICIAL Vasile Miriuta prezentat la Chiajna Pana la ora 2100 azi voi castiga vestiarul

UPDATE, ora 17:40 / Vasile Miriuţă a fost prezentat oficial la Concordia Chiajna. Tehnicianul Concordiei a declarat că obiectivul este salvarea de la retrogradare, dar este încrezător că echipa nu va avea nicio emoţie:

“Aseară am stat cu domnul preşedinte până la 3 dimineaţă. Am stat ţoţi 4, am băut şi un pahar de vin, ne-am simţit bine. Mi-am spus doleanţele, ne dorim performanţă cu toţii. Nu ne dorim să trăim pe final cu sufletul la gură. Vor veni nişte jucători, au şi venit deja.

Probabil va veni şi un jucător de la CFR. Mi-aş dori să iau de acolo, sunt jucători buni. Până nu se rezolvă, mai bine tăcem. Un meci foarte dificil cu CS U Craiova. Să nu credeţi că vom fi o pradă sigură, dar voi încerca să îi capacitez în aceste 3 zile să îi capacitez pe băieţi.

Am nişte băieţi foarte buni, ştiu exact ce au de făcut. Poate voi face un alt stil, un alt sistem. Să ştiţi că echipa va juca bine, nu vreau să găsesc alibi, dar nu avem timp. Am semnat pentru 1 an de zile.

Până la ora 21:00 voi câştiga vestiarul astăzi. Îl voi suna pe Dan Alexa. Suntem prieteni, colegi, a făcut treabă bună. Cu Cristescu am stat de vorbă. Voi promova şi tineri, ştiţi că sunt adeptul lor.

Am stat de vorbă câteva ore aseară cu domnul primar. E trup şi suflet pentru acest club. Mă bazez pe o relaţie de respect şi sunt sigur că vom colabora foarte bine.

Am avut discuţii, dar numai din afară. Nu am plecat pentru că nu am crezut în proiectul respectiv. Baza de la Chiajna este minunată. Foarte bune terenurile, condiţii extraordinară. Împreună vom face performanţă”, a declarat Miriuţă la conferinţa de presă.

UPDATE: Oficialii clubului Concordia Chiajna au postat un mesaj pe site-ul clubului prin care îi urează bun venit lui Vasile Miriuţă, noul antrenor al echipei. “Începând de astăzi, la cârma echipei din Chiajna se va afla tehnicianul Vasile Miriuţă. Ultima dată pe banca formaţiei CFR Cluj, tehnicianul de 49 de ani a acceptat provocarea de a ajuta Concordia Chiajna să aibă un sezon lipsit de griji. Azi, 19 iulie 2017, Miruţă va conduce primul său antrenament din postura de antrenor al “Vulturilor”. Întregul colectiv al CS Concordia îi urează “Bun venit!” şi îl asigură de toată susţinerea pentru a duce această echipă acolo unde îi este locul”, se arată în mesajul postat pe site-ul oficial al clubului.

După rezilierea pe cale amiabilă cu Dan Alexa şi stafful său – detalii aici, Concordia Chiajna s-a reorientat rapid! Deşi pe listă au fost nume precum Leo Grozavu sau Eugen Neagoe, primarul Minea s-a reorientat şi l-a ales pe Vasile Miriuţă, fostul tehnician al celor de la CFR Cluj.

Miriuta la Concordia Chiajna. Informaţia a fost prezentată în premieră de Horaţiu Ciornei, un apropiat al conducerii ilfovenilor, pe facebook. FANATIK.RO a aflat că cele două părţi s-au înţeles, de principiu, dar încă nu au semnat actele, lucru ce este programat să se întâmple în această după amiază.

Miriuta la Concordia Chiajna. A plecat cu scandal de la CFR Cluj

Miriuţă a fost la un pas de a semna cu Sepsi Sf. Gheorghe în această vară, dar cele două părţi nu s-au înţeles. Tehnicianul fusese mazilit de conducerea lui CFR Cluj în intersezon, Miriuţă criticând dur modul în care a fost dat afară.

Miriuta la Concordia Chiajna. “Nu mai există onoare şi cuvânt în Ardeal! Mi s-a spus un lucru şi după o săptămână mi s-a spus altceva. Făcusem programul, liste cu jucători, nu plecasem în vacanţă cu familia. Când am venit la CFR anul trecut, nu discutasem înainte să plece Conceicao. Abia după ce au reziliat cu el am discutat. Nu mi se pare fair-play cum a procedat Dan Petrescu”, spunea Vasile Miriuţă la acea vreme.

41 de victorii în 86 de meciuri are Vasile Miriuţă în Liga 1 ca antrenor principal