Life

Misha și Connect-R s-au afișat ca o adevărată familie. Maya i-a făcut mândri: „Mă bucur mult”

Misha și Connect-R, din nou împreună de dragul fiicei lor. În ciuda divorțului, formează încă o adevărată familie și fac totul pentru fericirea Mayei.
11.10.2023 | 15:00
Misha si ConnectR sau afisat ca o adevarata familie Maya ia facut mandri Ma bucur mult
Cum s-au afișat Misha și Connect-R. Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram
ADVERTISEMENT

Misha și Connect-R au divorțat în anul 2018, însă ei continuă să formeze o adevărată familie, astfel încât fiicei lor să nu-i lipsească nimic. Recent, Maya a bifat o mare reușită, iar părinții ei au fost acolo să o susțină.

Connect-R și Misha, împreună la cinci ani de la divorț

Connect-R și Misha au format unul dintre cele mai discrete cupluri ale showbizului românesc. S-au căsătorit în secret și tot așa au divorțat în anul 2018, după cinci ani de căsnicie. Despre asta, artistul a dat mai multe detalii anul acesta, când și-a lansat propria carte. 

ADVERTISEMENT

Cântărețul a recunoscut că a călcat strâmb în mariajul cu Misha și că încă mai speră că fosta lui soție îl va putea ierta și o vor lua de la capăt cândva. La un nou început speră și fanii lor, însă vedeta are alte planuri. 

Totuși, ei au rămas în relații foarte bune de dragul fiicei lor, iar recent s-au afișat împreună, ca o adevărată familie, pentru a o susține pe Maya. Micuța și-a făcut debutul cinematografic în filmul Băieți deștepți.

ADVERTISEMENT

La premieră, fetița a purtat o rochie roz, în care a arătat precum o prințesă. În schimb, Misha și Connect-R au avut ținute asortate. El a purtat un costum negru, iar ea o rochie lungă, de acceași culoare, cu detalii argintii.

„Mă bucur mult că Maya cochetează cu scena în general. Ea vine cu mine și la concerte, cântă la pian, iată, a jucat și în acest film. Iar eu o încurajez foarte mult văzând că îi place, o încurajez să facă ceea ce simte.

ADVERTISEMENT

La filmările pentru Băieți Deștepți’ a fost mai mult cu mama ei, eu fiind foarte ocupat, dar abia aștept data de 13 octombrie s-o văd pe ecran! Va fi o supriză și pentru mine, pentru că nu am văzut încă filmul. Abia aștept s-o văd pe marele ecran și să văd filmul, care cred că este excepțional!”, a spus Connect-R despre reușita fiicei sale, pentru click.ro. 

connect-r misha maya premieră băieți buni rochie neagră
Misha și Connect-R la premiera filmului în care joacă Maya.
Sursa foto: Instagram

Artsitul a compus o piesă pentru coloana sonoră

Pe de altă parte, Connect-R, alături de Johnny Romano, a compus și o piesă pentru coloana sonoră a filmului în care joacă fiica sa. „Ne-am bucurat foarte tare că am fost solicitați pentru coloana sonoră a filmului Băieți Deștepți’.

ADVERTISEMENT

E onoare pentru noi să facem și muzică de film. Piesa a fost realizată alături de Johny Romano, revelația ultimilor doi ani în materie de artiști în România. Ne-am mobilizat, noi nu prea suntem pe ideea asta de ego în muzică, a trebuit să ne transpunem cumva”, a dezvăluit Connect-R.

ADVERTISEMENT
Tags: