Life

Connect-R a recunoscut că a înșelat-o pe Misha și așteaptă iertarea. Cum a reacționat artista: „Nu îmi arde de așa ceva”

Misha a făcut primele declarații după ce Connect-R a recunoscut că a înșelat-o de mai multe ori și de asta au divorțat.
02.06.2023 | 16:13
ConnectR a recunoscut ca a inselato pe Misha si asteapta iertarea Cum a reactionat artista Nu imi arde de asa ceva
Misha a făcut dezvăluiri după ce Connect-R a recunoscut public că a înșelat-o. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum a reacționat Misha după ce Connect-R a recunoscut în fața tuturor că a înșelat-o. Artistul speră ca fosta lui soție să-l ierte și să formeze din nou o familie, iar concurenta de la Te cunosc de undeva a avut o reacție neașteptată.

Misha, declarații neașteptate după Connect-R a recunoscut că a înșelat-o

Connect-R a lansat de curând o carte despre viața în care a vorbit despre cele mai mari regrete și nu numai. Artistul a a atins și un subiect sensibil, pe care până acum l-a ținut ascuns departe de ochii presei. Este vorba despre adevăratul motiv pentru care el și soția lui s-au separat.

ADVERTISEMENT

Connect-R și Misha au divorțat în mare secret, exact așa cum s-au și căsătorit, dar nu au dezvăluit niciodată adevăratele motive care au condus la această decizie. Acum, cântărețul și-a făcut curaj și a mărturisit că a călcat strâmb pe parcursul mariajului.

Connect-R a dezvăluit ca înșelat-o pe Misha nu o dată, ci de mai multe ori. El se căiește pentru greșelile pe care le-a făcut în trecut și speră ca într-o bună zi concurenta de la Te cunosc de undeva să-l ierte și să formeze din nou o familie.

ADVERTISEMENT

Iar dacă acest lucru nu se va întâmpla, solistul a declarat că nu are de gând să-și refacă viața până când mama fiicei lui nu se va afișa cu un alt bărbat. Misha, însă, nu a fost prea încântată de declarațiile lui Connect-R.

„Nu îmi arde de așa ceva”

În cadrul unei emisiuni, aceasta dezvăluit că lista sa de priorități este cu totul alta. „E o chestie care vine de la sine, la fiecare dintre noi care va dori să facă pasul ăsta. Momentan, nu e cazul la nici unul dintre noi.

ADVERTISEMENT

Nu am de gând să îmi refac viața, nu îmi stă gândul la așa ceva. Sunt axată pe carieră, urmează să scot câteva piese și mă axez foarte tare pe treaba asta. Chiar nu îmi arde de așa ceva în momentul de față. Nu simt nevoia.

Nici nu aș avea timpul necesar să aloc unei relații. Dacă el va aștepta ca eu să fac pasul ăsta, va avea de așteptat mult și bine”, a declarat Misha, fosta soție a lui Connect-R, citată de publicația viva.ro. 

ADVERTISEMENT

Connect-R și Misha nu au vorbit cu fiica lor despre divorț

Totodată. Misha a mărturisit că Maya, fiica lor, nu a știut despre divorț. Ei petrec momentele importante împreună, ca o familie, în așa fel încât micuța să nu sufere. „Pentru Maya facem aceste vacanțe. De obicei, mergem în vacanțe în fiecare an de ziua Mayei.

Pentru că, logic, copilul se bucură de momente petrecute cu ambii părinți. Noi nu am discutat niciodată cu Maya subiecte de genul. Este un copil și noi vrem ca ea să își păstreze această puritate de copil. Nu am băgat-o niciodată în subiecte de genul ăsta. Înțelege foarte multe lucruri fără să întrebe”, a spus Misha despre actuala situație dintre ea și Connect-R.

ADVERTISEMENT