Life

Mister total privind starea lui Naomy. S-a scris inclusiv că ar fi murit: „Mi-a spus că are mari probleme cu drogurile”

A murit sau nu Naomy? S-a creat un adevărat mister în jurul stării sale, după ce s-a aflat că artistul transsexual se află în comă în Germania.
18.04.2024 | 12:07
Mister total privind starea lui Naomy Sa scris inclusiv ca ar fi murit Mia spus ca are mari probleme cu drogurile
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O veste tulburătoare a lovit showbizul românesc deunăzi: prima persoană trans din România, Naomy – pe numele său din buletin Florin Moldovan, a ajuns în comă în Germania. Însă, în jurul stării sale s-a creat un adevărat mister. S-a spus chiar că ar fi murit, iar FANATIK a stat de vorbă cu o persoană apropiată și a aflat mai multe detalii.

Ce se întâmplă cu Naomy? Sunt persoane care spun că a murit

Naomy, prima persoană transsexuală din România, a dus o viață extrem de grea. Pe numele său real- Florin Molodvan a a fost abandonat de părinți în spital atunci când avea numai trei zile.

ADVERTISEMENT

Până când a împlinit 15 ani, a trăit într-un centru de plasament din Luduș. Ulterior, s-a mutat la București și a urmat cursurile Școlii Populare de Artă. Norocul a părut că-i surâde în 1997, când a apărut în pelicula Gadjo Dilo, unde a jucat alături de regretata Rona Hartner, care s-a stins din viață anul trecut, și de Adrian Minune.

Totuși, fiind transsexual, nu i-a fost deloc ușor. În anul 2009, Naomy a fost protagonista unui episod dureros. Mai mulți bărbați au agresat-o fizic, au tuns-o și au aruncat-o într-un tomberon.

ADVERTISEMENT

În plus, deși muzica a fost pasiunea sa, nu i s-au dat prea multe șanse. Și-a încercat norocul la Eurovision în 2014 și a ajuns până în finală cu piesa „Dacă tu iubești”. Dezamăgit, transsexualul Naomy a plecat din țară și a dispărut din lumina reflectoarelor după eliminarea din concurs.

„Mi-a spus că are mari probleme cu drogurile”

Naomy s-a mutat în Elveția, apoi a revenit pentru scurt în țară și a plecat, din nou, în Germania. Relațiile cu prietenii de aici s-au pierdut și nu a mai ținut legătura cu aproape nimeni. Singurul loc din care publicul mai află câte ceva este din social media.

ADVERTISEMENT

Însă, în urmă cu puțin timp, pe contul său de Instagram a apărut informația conform căreia se află în comă, zbătându-se între viață și moarte, într-o clinică din Dortmund. 

Iar la câteva ore după aceea, pe internet s-a răspândit vestea conform căreia transsexualul a murit. Au fost distribuite chiar și câteva imagini prin care s-au urat condoleanțe, iar cei care au cunoscut-o pe Naomy și-au exprimat regretul.

ADVERTISEMENT
naomy a murit transsexual comă germania
S-a spus pe internet că Naomy a murit.
Susra foto: colaj Fanatik

FANATIK a luat legătura cu o persoană apropiată de Naomy, care a dezvăluit ca artistul transsexual ar fi avut mari probleme cu consumul de droguri, în care s-ar fi refugiat după traumele prin care a trecut.

„Ea a plecat cu ceva ani în urma în Germania. Nu a mai suportat presiunea la care era supusă. Batută, violată, o viață foarte dură. Nu știu exact cauza decesului, dar bănuiesc că o supradoză. Ultima dată când am discutat cu ea mi-a spus că are mari probleme cu drogurile.

Acum în aprilie a făcut 47 de ani. A încercat de nenumărate ori să se lanseze aici în România în muzică. Muzica era viața ei, însă toate ușile îi erau închise în nas pentru că era o transsexuală”, ne-a spus miercuri, 17 aprilie 2024, o prietenă de-ale lui Naomy.

Răsturnare de situație în cazul lui Naomy: „E o nebuloasă”

Dar la scurt timp după aceste declarații, apropiata lui Naomy ne-a mărturisit că, de fapt, vedeta nu ar fi murit. În jurul stării sale s-a creat un adevărat mister și, dat fiind faptul că s-a îndepărtat de prietenii săi, este greu de aflat ce se întâmplă cu adevărat în acest momente.

„Mi-au scris unii prieteni. E o nebuloasă. O parte spun că da (n.r a murit), o parte spun că încă e în comă. Nu știi după cine să te iei. Nu știu cum să aflăm exact adevărul. A spus o prietenă că azi va suna la clinică în Germania”, ne-a mărturisit apropiata lui Naomy. Aceasta a adăugat și că nu cunoaște niciun prieten de-al artistului transsexual: „Eu personal nu. Dar am ceva prietene care au contact acolo în Germania”.

ADVERTISEMENT