Life

A murit Rona Hartner! ”A fost lumină”

Cea mai rea veste despre Rona Hartner: actrița a încetat din viață, la spital.
23.11.2023 | 12:56
A murit Rona Hartner A fost lumina
Rona Hartner a murit / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vestea că Rona Hartner ar fi încetat din viață a fost dată de pagina de Facebook – Actorii României, anunțul fiind unul cât se poate de trist.

Rona Harner a murit

”Actrița și cântăreața Rona Hartner a încetat din viață! Dumnezeu să o odihnească în pace și lumină veșnică! Îi vom păstra vie amintirea aici pe pagină și în sufletele noastre!”, se arată pe pagina cu pricina.

ADVERTISEMENT

Situația artistei era critică de mai mult timp, în ciuda faptului că situația ei părea, acum doar câteva săptămâni, că se îmbunătățise. Din păcate, cumplita boală de care suferea nu i-a dat pace.

„Pot să confirm ce a scris sora  pe Facebook. Este într-o situație foarte gravă. Din păcate, metastazele de la creier… Să ne rugăm pentru ea. Mulțumesc de interes, dar atât pot să vă spun. Să ne rugăm pentru ea în aceste momente. Ea este la spital acum.

ADVERTISEMENT

Nu e o situație deloc ușoară pentru noi. Suntem cu toată familia aici. Ea mi-a transferat telefonul. Din păcate, situația nu e ok deloc”, a declarat fratele cântăreței Ronei Hartner pentru FANATIK.

Contactat de FANATIK, fratele artistei a fost foarte reticent cu privire la ce se petrece cu Rona Hartner. ”Vă rog să nu mă deranjați”, ne-a spus el.

ADVERTISEMENT

Rinda, sora Ronei Hartner: ”Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”

Rinda, sora Ronei Hartner, a fost cea care a făcut anunțul situației dificile în care se afla Rona Hartner. Pe conturile de socializare ale actriței, ea a postat un mesaj cât se poate de explicit cu privire la situația artistei.

”Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimile clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei. Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el”, scria sora Ronei Hartner.

ADVERTISEMENT

”Împărțea totul cu cei de alături”

Imelda Antonescu, una dintre prietenele Ronei Hartner a confirmat, din păcate, vestea decesului artistei. Iar cuvintele pe care i le adresează, pe conturile sale de socializare, sunt cu adevărat emoționante.

”Rona a fost lumină. A fost cel mai curajos și cel mai luminos Om pe care l-am cunoscut vreodată. Nu se dădea în lături de la nimic, dansa, cânta, picta, juca, iubea… toate cu aceeași bucurie.

Împărțea totul cu cei de alături. Mai puțin tristețile – erau singurele care le ținea pentru ea. În rest… dădea totul și se dădea cu totul. Ne-am cunoscut aproape copile și niciodată în toți anii aceștia Rona n-a fost altfel. Nu a schimbat-o nimic. Niciodată!

Se supără rar, era toată lumină și zâmbet și bucurie. Și așa va rămâne! Lumină, și zâmbet și bucurie! Chiar dacă a plecat puțin să se odihnească, Rona rămâne aici. Mereu o voi povești frumos, cu bucurie.

Mereu îmi voi aduce aminte de râsul ei puternic, de hainele colorate, de felul ei curajos de a fi, de muzică, de lumina și iubirea ce o făcea să fie Ea. Zbor lin spre lumină, fată dragă! Rămâi parte din lumea mea mereu!”, a scris prietena Ronei Hartner.

ADVERTISEMENT
Tags: