News

Misterul se adâncește. Ce i-a spus Shara, eleva olimpică, mamei sale, înainte să moară

Shara, adolescenta de 16 ani care a murit în urma unei supradoze, a discutat cu mama ei prin mesaje, cu doar câteva ore înainte de tragedie.
05.08.2023 | 16:26
Misterul se adanceste Ce ia spus Shara eleva olimpica mamei sale inainte sa moara
Shara era olimpică și învăța la un liceu de prestigiu din Capitală / Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Tânăra de 16 ani, găsită fără suflare în casa unui tânăr de 19 ani din Piatra Neamț, a avut un schimb de mesaje cu mama ei. Femeia a chestionat-o pe tânără despre drumul cu trenul dar și despre cazarea care nu corespundea așteptărilor.

Ultimul mesaj al Sharei: ”Noapte bună” Sunt ruptă”

Shara era în clasa a X-a la liceul Cantemir Vodă din București și a plecat la Piatra Neamț, împreună cu o prietenă, pentru a participa la o conferință națională de debate-uri.

ADVERTISEMENT

Mama: Drum bun, fetele. 

Shara: Mersi!

Mama: Aveți grijă! V-ați urcat în tren?

Shara: Da. 

Mama: Ce faceți? Pe unde ați ajuns?

Shara: Am trecut de Mizil. 

Mama: Alo, Maria, ce zici?

Shara: Lasă-mă că avem probleme cu cazarea. E oribilă. Și orice cazare decentă e 400 de lei. Fix câți bani am la mine.

Mama: Aștept să mă suni. În ce zi te întorci și la ce oră?

Shara: Pe 3, pe la prânz.

Mama: Și la ce hotel stați? Cum se numește? Nu trebuie să îmi spui și mie?!

Shara: Petrodava one.

Mama: Noapte bună!

Shara: Noapte bună! Sunt ruptă.

la 22:48, fata i-a spus mamei sale că a ajuns la hotel

Ceea ce nu-i spunea Shara mamei sale este că la Piatra Neamț se întâlnea cu Mateo, un tânăr de 19 ani, pe care-l cunoscuse anterior, prin internet.

ADVERTISEMENT

”A ajuns în Gara de Nord, a luat trenul, ne-a spus că a ajuns în Piatra Neamţ la ora 8 jumătate, cazarea era asigurată de organizator. Copiii au vorbit între ei că nu sunt bune condițiile de la căminul unde erau cazați şi copilul nostru a solicitat să meargă în altă parte, la altă locaţie.

Ne-a spus când era pe tren că tatăl prietenei ei a achitat o cameră de hotel pentru ele două şi urma să meargă acolo. 

ADVERTISEMENT

La 22.48 i-a comunicat mamei că a ajuns la cazare, că prietena ei doarme şi urmează să doarmă şi ea”, a dezvăluit tatăl fetei, pentru Observator.

Părinții fetei cred că aceasta a fost violată

Ulterior, mult după miezul nopții, părinții au primit un telefon de la ISU, prin care erau anunțați că fata lor era moartă. Pe camerele de luat vederi se poate vedea cum tânărul o preia pe fată din gară, iar cei doi urcă într-o mașină.

ADVERTISEMENT

Raportul medicului legist arată că fata consumase un drog extrem de periculos, de tip cristal. Acesta a devenit extrem de popular în rândul tinerilor, datorită prețului mic. Ulterior, între cei doi tineri s-a consumat un act sexual, în timpul căruia fata a suferit o hemoragie masivă. Părinții tinerei cred că aceasta a fost violată.

În paralel cu investigația poliției, a fost demarată o anchetă a IPJ Neamț, prin care să se stabilească modul în care mai mulți elevi minori au fost lăsați nesupravegheați în timpul unui eveniment național.

ADVERTISEMENT
Tags: