Sport

Mitică Dragomir îl felicită pe Gigi Mustață: ”Ați văzut ce frumos a fost?”

FCSB a jucat două meciuri în Ghencea până acum, ambele fiind în topul audiențelor de pe noua arenă.
13.08.2023 | 18:29
Mitica Dragomir il felicita pe Gigi Mustata Ati vazut ce frumos a fost
Mitica Dragomir îl felicită pe Gigi Mustață. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fanii FCSB au făcut spectacol în tribune la cele două meciuri jucate în Ghencea, cu CFR Cluj și Nordsjaelland. Peste 28.000, respectiv peste 27.000 de oameni au fost la ambele partide, ambele fiind un record de spectatori.

Mitică Dragomir, mulțumit de galeria FCSB

Mitică Dragomir spune că cei din Peluza Nord au făcut spectacol pentru că au renunțat la torțe și fumigene. El spune că cei care sunt prinși cu astfel de materiale ar trebui pedepsiți cu muncă în folosul comunității.

ADVERTISEMENT

La ce măsuri s-au luat, în situațiile, jandarmeria… felicitări lui Mustață că nu a mai băgat fumigene pe teren. Ați văzut ce frumos e un meci fără fumigene și fără focoasele alea în stadion. Cine mai bagă, direct pedeapsa cea mai aspră. Muncă în folosul comunității, nu să îl bagi la pușcărie”, a spus Mitică Dragomir, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Mitică Dragomir, despre legendele care susțin CSA Steaua

Dumitru Dragomir spune că meciul dintre FCSB și Nordsjaelland a demonstrat că echipa lui Gigi Becali este adevărata Steaua. În același timp, el spune că înțelege vedetele care nu susțin echipa lui Becali, deoarece patronul echipei nu are respect pentru ei.

ADVERTISEMENT

Poți să spui că nu e asta Steaua (n.r FCSB). Îi cred, trebuie să îi crezi pe marii fotbaliști ai țării care țin cu Steaua cealaltă, nu îl iubesc pe Gigi, sunt împotriva lui pentru că Gigi Nu s-a purtat frumos cu ei. Gigi nu l-a respectat nici pe Hagi. S-a dovedit, lumea vine să vadă echipa lui Becali. E Steaua, e pe primul loc”, a mai spus Mitică Dragomir.

Gigi Mustață spune de ce Peluza Nord susține FCSB

Liderul Peluzei Nord, Gigi Mustață, spune că este alături de FCSB pentru că, după ce a ieșit din închisoare, a studiat actele care i-au demonstrat că echipa lui Gigi Becali este Steaua.

ADVERTISEMENT

Dacă pentru mine acele documente nu spuneau că este continuatoarea Stelei, eu nu eram la ora asta aici, mă retrăgeam total. Poate mă vedeai la CSA. Era posibilitatea asta. Dar când Virgil Boglea a venit cu motivarea, mi-a citit motivarea Înaltei Curți, că e vorba decât de pierderea numelui și a emblemei și nu ete vorba de pierderea continuității… pe mine nu mă interesează.

Cine a continuat activitatea fostei echipe, fostei secții a CSA până acum? În momentul în care vine UEFA și te premiază și vine UEFA și îți dă 1.1 milioane, că tu ești câștigătoare a Cupei Campionilor, continui activitetea în Europa, în România… sunt foarte multe de discutat. Eu nu vin pe vrăjeală. Noi, de doi ani, de trei ani aproape, când făceam emisiuni, îi trimiteam lui Gabi, ia citește asta și arată, clar, cu ștampilă, judecătorie, nu pot veni eu, nu pot să corup un om așa, îl corupi cu realitatea.

ADVERTISEMENT

Documentele le-am dat și unora de la CSA care au fost la noi în peluză. După 10.000 de oameni, care au venit în deplasare, că atunci, cu Dinamo, pe Arena Națională, eram în deplasare. Gândește-ce ce înseamnă la următorul meci, acasă”, a mai spus Gigi Mustață, la FANATIK SUPERLIGA.

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiunea de tip podcast realizată de HORIA IVANOVICI cu fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, este transmisă în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, de la 13:15. Reluarea are loc miercuri, pe Youtube și Facebook.

Mitică Dragomir îl felicită pe Gigi Mustață

ADVERTISEMENT
Tags:
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă...
Dezvăluirea uluitoare a lui Pelinel despre Cristi Borcea! Ce se va întâmpla dacă ar păţi şi ea ca primele soţii ale milionarului!
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Cine sunt fostele iubiri ale Simonei Halep. Printre ele se numără și fiul...
Cine sunt fostele iubiri ale Simonei Halep. Printre ele se numără și fiul lui Teia Sponte
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze