Sport

Mitică Dragomir l-a dat de gol pe Gigi Becali. „Gata, a pus stop! Mi-a zis”

Gigi Becali a decis să schimbe tactica în afaceri. Face sute de milioane de euro din imobiliare. Dezvăluirile lui Mitică Dragomir.
09.08.2023 | 23:11
Mitica Dragomir la dat de gol pe Gigi Becali Gata a pus stop Mia zis
Gigi Becali, dat de gol de Mitică Dragomir. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri de la noi. A făcut sute de milioane de euro din vânzarea de terenuri, dar acum are o altă tactică.

Cum face acum bani Becali

Gigi Becali, care se pregătește să transfere un jucător la Dubai, a făcut sute de milioane de euro din vânzarea de terenuri, dar acum a schimbat tactica. Șeful de la FCSB, echipă ce se pregătește de dubla cu Nordsjaelland, din Conference League, a decis să nu mai vândă terenurile pe care le are, ci să investească în construcția de apartamente.

ADVERTISEMENT

La MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir i-a spus lui HORIA IVANOVICI să fetele lui Gigi Becali i-au deschis ochii acestuia și l-au făcut să își dea seama că ar trebui să construiască, în loc să vândă.

Astfel, Gigi Becali a înțeles câți bani se fac din imobiliare și adecis să investească mai mult în construcția de blocuri, mai ales că are deja pământul. Dragomir spune că el înregistrează câștiguri mult mai mari decât dacă ar vinde terenurile.

ADVERTISEMENT

Gigi își face el apartamente. L-au trezit copiii, el a avut pământ nemaipomenit, eu nu vindeam pământul lui Gigi nici dacă mă împușca. Când a văzut câți bani se fac din imobiliare, că dacă ai pământul gratis, îți dai seama că îți iese blocul… în loc să vinzi cu 100, câștigi 400, făcând blocuri. Și acum s-a trezit, nu mai vinde.

Gata, a pus stop. A recuperat vreo 6-7 hectare vis-a-vis de unde am construit eu cele 120 de apartamente, nu vrea să mai vândă din ele, am vrut eu și a zis că pământul ăsta nu îl mai vinde. Știi de ce nu vinde? Datorită fetei lui a făcut un bulevard de 21 de metri care duce din bulevardul ăsta până în lac”, a povestit Mitică Dragomir, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Cu o avere situată între 325 și 425 de milioane de euro, Gigi Becali este cel mai bogat om din fotbalul românesc. Pe doi e Dan Șucu, care are o avere între 135 și 145 de milioane de euro. Este al 18-lea cel mai bogat român, conform unei estimări de la finalul anului 2022.

Un apartament cu două camere se vindea, anul trecut, cu 89.000 de euro, în timp ce prețul unuia cu trei camere, construit de Becali, pleca de la 112.000 de euro.

ADVERTISEMENT

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiunea de tip podcast realizată de HORIA IVANOVICI cu fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, este transmisă în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, de la 13:15. Reluarea are loc miercuri, pe Youtube și Facebook.

ADVERTISEMENT