Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Edjouma, ofertă din Dubai! Vulturar negociază acum la Palat cu Gigi Becali

Malcom Edjouma este la un pas de plecarea de la FCSB. FANATIK a aflat că agentul jucătorului se află la Palat pentru a negocia cu Gigi Becali despre o ofertă din Golf.
07.08.2023 | 14:08
Edjouma oferta din Dubai Vulturar negociaza acum la Palat cu Gigi Becali
Malcom Edjouma este la un pas de plecarea de la FCSB. FANATIK a aflat că agentul jucătorului se află la Palat pentru a negocia cu Gigi Becali despre o ofertă din Golf. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Într-o discuție avută cu Horia Ivanovici în urmă cu o săptămână, Gigi Becali a confirmat informația oferită de FANATIK conform căreia un club din Emirate se interesează de mijlocașul francez. Patronul spunea atunci că a cerut un milion de euro pentru un transfer definitiv sau 500.000 de euro pentru un împrumut.

Gigi Becali, negocieri cu agentul lui Edjouma după oferta din Emiratele Arabe

În cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a dezvăluit că agentul lui Malcom Edjouma, Florin Vulturar, se află în acest moment la Palat pentru a negocia cu Gigi Becali despărțirea jucătorului de FCSB după oferta primită din zona Golfului.

ADVERTISEMENT

”Apropo de Edjouma, o informație de ultimă oră. Agentul lui Edjouma este la Palat și negociază cu Gigi Becali. Ar fi căzut oferta din Italia de la Bari, șansele sunt mari ca Edjouma să plece la o echipă din prima ligă din Emiratele Arabe Unite”, a anunțat Horia Ivanovici, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

”Am cerut un milion pe Edjouma. Le-am zis că dacă îl vreți împrumut pe Edjouma, dați-mi 500 de euro pentru împrumut și mai dați un milion după aia. Deci vă costă un milion jumate, dacă vreți să-l luați așa. Bine, dați banii în rate.

ADVERTISEMENT

Horia, tu știi la mine… Banii! Banii, banii, banii, banii, banii nu se fac așa cât la cârciumă se bea! Banii se fac la pădure, pe lemne din secure. Așa zicea tata. Nu contează ce trupă mi-am făcut. Trupă, netrupă, eu vând tot! Banii contează. Și știi de ce? Pentru că fără bani nu poți să faci nimic. Toate echipele românești sunt praf fără bani”, declara Becali în urmă cu o săptămână, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ce propunere le-a făcut Becali celor de la Bari pentru cedarea lui Edjouma

Însă, după victoria obținută de FCSB în derby-ul de pe Ghencea cu CFR Cluj, scor 1-0, Gigi Becali a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIniciun jucător nu mai este vânzare, pentru că vrea să câștige cu orice preț campionatul și să califice echipa în grupele Champions League.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” a dezvăluit că Malcom Edjouma ar putea să fie singurul care să mai părăsească FCSB, însă a precizat că nu a mai primit niciun semn de la oficialii lui Bari, în ciuda faptului că le-a făcut o propunere decentă.

”Bă, dacă i-am dat ofertă 200.000 împrumut și 600.000 cumpărare, mai mult ce să fac. Bine mă, dau așa. N-au mai zis nimic, ce să-i mai fac, la revedere și să fiu sănătos. Că nu stau eu în Edjouma, nu stau eu și FCSB în Edjouma.

ADVERTISEMENT

Să fie sănătos! Îi plătim contractul, să se antreneze. E posibil să facă (n.r. – pe supăratul), dar dacă facem punem pofta în cui”, a afirmat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI patronul celor de la FCSB despre situația lui Malcom Edjouma.

FANATIK SUPERLIGA va fi în direct și exclusivitate în fiecare luni, marţi şi vineri, de la ora 10:30, doar pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. Cei care nu au văzut emisiunea o pot urmări în premieră de la ora 17:30 pe pe canalul de YouTube Fanatik, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial și pe pagina de Facebook Fanatik. Nu ratați nicio emisiune pentru că cele mai tari exclusivități le găsiți doar la FANATIK SUPERLIGA!

Rapid player

ADVERTISEMENT