Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Valeriu Argăseală, întâlnire decisivă pentru FCSB – Nordsjaelland. Unde se poate juca. Exclusiv

Gigi Becali a fost impresionat de atmosfera de la FCSB - CFR Cluj, astfel că patronul ”roș-albaștrilor” a dat ordin ca meciul cu Nordsjaelland să se joace tot pe Ghencea.
07.08.2023 | 11:34
Valeriu Argaseala intalnire decisiva pentru FCSB  Nordsjaelland Unde se poate juca Exclusiv
Valeriu Argăseală, întâlnire decisivă pentru FCSB - Nordsjaelland. Unde se poate juca. Exclusiv
ADVERTISEMENT

În acest sens, președintele FCSB, Valeriu Argăseală, a fost mandatat să negocieze de urgență cu cei de la CSA Steaua închirierea acestui stadion și pentru meciul de joi seară din Conference League. Potrivit lui Horia Ivanovici, sursele FANATIK transmit că FCSB ar mai avea vreme până în această seară să închirieze din nou stadionul și să anunțe UEFA că partida din Conference League se va juca pe Ghencea.

Valeriu Argăseală, întâlnire decisivă pentru FCSB – Nordsjaelland.

”Avem o exclusivitate marca FANATIK, din sursele FANATIK chiar în această dimineață președintele FCSB Valeriu Argăseală merge astăzi ”la cazarmă”, cum spunem noi glumim puțin, pentru discuția decisivă cu cei din conducerea CSA. FCSB-ul, Gigi Becali vor neapărat ca partida cu danezii să se joace joi seară pe Ghencea. Astăzi e discuția decisivă, vă vom ține la curent. Valeriu Argăseală e deja în drum spre negocierile cu cei de la CSA.

ADVERTISEMENT

Ordinul pe care l-a dat Gigi Becali e foarte clar, Vali fă pe dracu’ în patru, trebuie neapărat să jucăm meciul de joi seară cu danezii pe Ghencea, ne-ar crește foarte mult șansele, ai văzut ce atmosferă de vis a fost. Argăseală are discuția decisivă cu cei de la CSA pentru a închiria stadionul Ghencea și pentru joi seară, când se anunță aceeași audiență, 30.000 de oameni. Gigi i-a spus nu trebuie să te întorci fără stadionul de joi seară, e important și pentru noi și pentru suporteri, dar și pentru fotbalul românesc.

Probabil că v-ați gândit c[ azi e luni, meciul e joi, cum să mai joace pe Ghencea, când să anunțe UEFA. Informațiile FANATIK sunt însă că FCSB are o dispensă până diseară să anunțe stadionul unde se va juca partida de joi cu danezii de la Nordsjaelland. Există șanse ca partida mega importantă cu danezii să se joace joi seară tot pe Ghencea, cu un stadion full, ar ajuta enorm echipa cu această atmosferă.

ADVERTISEMENT

Vedem ce se întâmplă în negocierile dintre Vali Argăseală și clubul CSA, dar nu văd clubul CSA ce probleme să aibă atâta timp cât n-au fost incidente și atmosfera a fost senzațională”, a transmis Horia Ivanovici, în direct la FANATIK SUPERLIGA. Alungată de pe Arena Națională din cauza concertelor, dar și cu un stadion Arcul de Triumf pus sub semnul întrebării din cauza gazonului prost, FCSB se gândea acum câteva zile să joace pe Giulești.

Informația a fost transmisă de MM Stoica. ”După meciul cu CFR, nu ştim unde vom juca. De Ghencea ni s-a spus că vom juca doar dacă nu vor fi incidente la meciul de duminică (n.r. cu CFR). Dacă cei de la MApN nu ne vor permite, vom juca pe un gazon (n.r. de pe ”Arcul de Triumf”) pe care cel mai probabil se va antrena astăzi echipa de rugby a SUA. Mâine va fi România -SUA.

ADVERTISEMENT

(n.r. Până luni nu ştiţi exact unde se joacă acest meci). Da. România 2023. Dacă am încerca să jucăm în Giuleşti, e clar că nimeni nu o să ne permită. Rapid a jucat în Ghencea pe vremuri. CS Rapid n-ar da. (n.r. aprobarea) Într-o ţară normală, asta putea fi realizabil. Ce are?”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. Așadar, pentru FCSB rămâne varianta viabilă Ghencea, dacă cei de la CSA Steaua vor accepta.

În caz contrar, cel mai probabil FCSB – Nordsjaelland se va disputa pe stadionul Arcul de Triumf, cu puțin peste 8.000 de spectatori și pe un gazon destul de prost, în condițiile în care acolo a avut loc recent un meci de rugby între România și SUA. Mai mult, pe această arenă se antrenează constant rugbyiștii români, deci gazonul are toate șansele să fie prost la ora meciului de Conference League de joi.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, iar în fiecare luni este urmată de MAX Profeţiile lui Mitică, un podcast de real succes la public în care Horia Ivanovici îl provoacă, faţă în faţă, 1 la 1, pe Dumitru Dragomir, pe tema subiectelor momentului. Emisiunea este în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro, și în premieră, pentru cei care vor să o revadă, de la 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Unde se joacă FCSB - Nordsjaelland

ADVERTISEMENT