Fotbal intern

Mititelu a mai rezolvat un transfer. Un fost jucător al Chiajnei a semnat cu FCU!

29.06.2018 | 12:58
Mititelu a mai rezolvat un transfer Un fost jucator al Chiajnei a semnat cu FCU

Mititelu a mai rezolvat un transfer. Patronul lui FCU continuă campania de achiziţii după ce i-a transferat deja pe Sabin Lupu, Mădălin Ciucă şi Olivian Surugiu. Alb-albaştrii l-au adus în Bănie şi pe un fotbalist care în trecut a fost în lotul Concordiei Chiajna.

Adrian Mititelu este convins că pe FC U Craiova 1948 o să o aştepte o perioadă grea în Liga 3, ţinând cont că echipa pregătită de Nicolo Napoli doreşte să promoveze în Liga 2, deşi nu are sprijinul autorităţilor locale. Astfel că, după ce alb-albaştrii au scăpat de Liga 4, oficialii echipei din Bănie au început campania de achiziţii. Până în acest moment patronul lui FCU a obţinut semăturile lui Sabin Lupu, Olivian Surugiu şi Mădălin Ciucă.

Mititelu a mai rezolvat un transfer. Un fost jucător al Chiajnei a semnat cu FCU!

Dar FANATIK.RO a aflat că Adrian Mititelu a perfectat şi transferul fundașului dreapta Cosmin Calu. Acesta a mai jucat la Chindia Târgovişte, Gloria Buzău, Concordia Chiajna, iar ultima oră a fost legitimat la ASO Filiaşi. Însă patronul alb-albaştrilor nu doreşte să se oprească, iar în aceste zile mai lucrează şi la alte transferuri. Însă oltenii aşteaptă să vadă şi în ce serie o să fie repartizată FC U Craiova 1948, iar la toamnă sunt toate şansele să asistăm la o confruntare între FCU şi echipa a doua a lui Mihai Rotaru din Liga 3, CSU Craiova 2.

“Indiferent în ce serie o să fim repartizaţi obiectivul lui FC Universitatea Craiova este doar promovarea în Liga 2. Am plecat pe un drum, iar visul meu este să ajungem din nou în Liga 1. Ştiu că vom avea multe piedici puse, dar trebuie să trecem peste toate obstacolele deoarece vrem să revenim unde ne este locul. Din sezonul următor trebuie să fim şi mai puternici”, a spus Mititelu după finalul campionatului din Liga 4.