Fotbal intern

Mititelu vrea cu FCU pe Oblemenco. Plângere penală primarului Craiovei

23.07.2018 | 14:23
Mititelu vrea cu FCU pe Oblemenco Plangere penala primarului Craiovei

Mititelu vrea cu FCU pe Oblemenco. Patronul lui U Craiova 1948, Adrian Mititelu, 50 de ani, își caută dreptatea la Tribunal după ce oficialitățiile locale i-au interzis echipei sale să dispute meciurile din Liga 3 pe stadionul Ion Oblemenco.

U Craiova 1948 a promovat în această vară în Liga 3, dar formația pregătită de Ștefan Stoica nu poate să își dispute jocurile pe stadionul Ion Oblemenco acolo unde echipa lui Mihai Rotaru din Liga 1 Betano are acceptul primăriei din Craiova să joace. FANATIK.RO a aflat că, după ce Adrian Mititelu a ajuns la un acord cu primarul din Severin, ca echipa sa să joace pe stadionul Municipal partidele de pe teren propriu din Liga 3, între timp a apărut și varianta Ișalnița. Dar, totuși patronul lui FCU nu se lasă și își caută dreptatea în fața judecătorilor.

Mititelu vrea cu FCU pe Oblemenco. Plângere penală primarului Craiovei

Patronul lui FCU dorește cu orice preț ca jucătorii săi, dar și membrii Peluzei Sud 97 să se bucure de dreptul legat de a intra la meciurile echipei favorite pe stadionul Ion Oblemenco. Ulterior Adrian Mititelu a anunțat pe pagina sa de facebook care sunt demersurile pe care le va face în zilele următoare.

Așadar, am epuizat căile legale primare,prevăzute de legislație. În zilele următoare avocații clubului vor efectua următoarele demersuri juridice:

– Introducerea unei acțiuni în instanță de contencios administrativ având capăt de cerere principal OBLIGAȚIA DE A FACE. Cererea vizează obligarea Municipiului Craiova să permită să desfășuram activitatea pe stadion ,în condițiile legii. Raportat la tipul de acțiune,avocații estimează o durată a procesului, cuprinsă între 8-10 luni ,pentru o soluție definitivă.

-De asemenea, o să depunem o plângere penală pe numele făptuitorilor ,respectiv, Genoiu Mihai,primar al Municipiului Craiova ,Galea Ionuî consilier juridic, pentru săvârșirea a două infracțiuni de Abuz în serviciu și a unei infracțiuni de fals intelectual.
Astfel cu încălcarea gravă a atribuțiilor de serviciu , cei doi au au prejudiciat interesele legitime ,garantate de constituție și de lege,producând societății o pagubă certă ,ce se perpetuează în timp.
Mai mult,in aceiași rezoluție infracțională ce doi au produs Municipiului Craiova o pagubă certă cu vătămarea gravă a intereselor publice(neâncasarea de către Municipiu a unei sume de bani importantî) și care se perpetuează în timp.
Cei doi ,în opinia noastră, se fac vinovați și de inducerea în eroare a Consilierilor locali cu privire la obiectul și regimul cererii depuse de U Craiova 1948 falsificând,starea de fapt și de drept. Vom cere bineînțeles procurorilor să emită ordonanță pentru instituirea măsurilor asiguratorii pentru prejudiciul creat. Toate aceste lucruri sunt certe,dovedite li nu pot fi combatute”, a precizat Mititelu.

Mititelu vrea să intre cu FCU pe Oblemenco

Mititelu vrea să intre cu orice preț pe Oblemenco ținând cont că în ultimele luni patronul lui U Craiova 1948 a făcut mai mute demersuri către autoritățile locale, dar mai mereu a primit răspunsuri negative. Același lucru l-a făcut și pentru stadionul Extensiv, dar nici aici nu a avut sorți de izbândă. În Bănie aproape toate proțile sunt închise pentru elevii lui Ștefan Stoica deși și această echipă are teoretic dreptul legal să joace pe stadionul pe care formația lui Mihai Rotaru își dispută meciurile din Liga 1 Betano de pe terem propriu.