Sport

MM Stoica anunță o nouă achiziție la FCSB: „Vine un portar, are alura lui Courtois!”. Ce spune despre plecarea lui Florin Tănase

MM Stoica anunță o nouă achiziție la FCSB, și anume un portar pe care îl aseamănă cu Thibaut Courtois. A vorbit și despre plecarea lui Florin Tănase.
29.12.2021 | 21:41
MM Stoica anunta o noua achizitie la FCSB Vine un portar are alura lui Courtois Ce spune despre plecarea lui Florin Tanase
MM Stoica anunță o nouă achiziție la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că tânărul portar are doar 14 ani, însă va fi luat la pregătirea de iarnă alături de echipa mare.

Mihai Stoica este extrem de mulțumit și de treaba pe care o face Marius Popa, antrenorul cu portarii de la FCSB, având încredere totală în el.

ADVERTISEMENT

MM Stoica anunță o nouă achiziție la FCSB

MM Stoica a anunțat o nouă achiziție la FCSB, mai precis un portar de 14 ani, care va fi luat în cantonamentul de iarnă al echipei mari a „roș-albaștrilor”:

„La pregătire se va prezenta un portar de 14 ani, peste un metru 90, e născut în 2007, are alura lui Courtois și va fi al patrulea portar la noi în pregătire. Alexandru Maxim îl cheamă, este din Craiova.

ADVERTISEMENT

L-am avut antrenor cu portarii pe Eugen Nae, care a fost excepțional, dar ce face Marius Popa la noi acum e fantastic. E extrem de serios, vede și din Academie, el e mutat din Oradea la Galați și muncește 16 din 24”.

„Marius Popa îmi vine la pauză cu o analiză fantastică și îmi dă toate datele despre portarul advers, despre poziționare, despre orice”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Ce spune MM Stoica despre plecarea lui Florin Tănase

MM Stoica a vorbit și despre posibila plecare a lui Florin Tănase, explicând motivul pentru care căpitanul „roș-albaștrilor” își dorește o nouă experiență:

„Dacă Tănase ar avea un salariu de 1 milion 500 de mii în Arabia Saudită și un salariu de un milion 200 de mii în Spania, ar alege Spania.

ADVERTISEMENT

Dar dacă diferența e mai mare, ar alege echipa unde va fi plătit mai bine, pentru că e normal, e un jucător de valoare și merită să câștige ceva mai bine”.

„Cine plătește clauza de reziliere, îl ia pe Tănase, e simplu, noi nu ne dorim să plece, dar trebuie și el să câștige un salariu mai mare, pentru că a muncit din greu”, a mai spus Mihai Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR: 2,15 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT