Sport

MM Stoica îl face praf pe Dan Petrescu: „Își bate joc de limba română! Să-i zică cineva că nu se spune ’albitru’”

MM Stoica l-a făcut praf pe Dan Petrescu, după conferința de presă susținută de antrenorul CFR-ului, managerul general al FCSB-ului luându-se de felul în care a vorbit tehnicianul.
18.04.2022 | 22:05
MM Stoica il face praf pe Dan Petrescu Isi bate joc de limba romana Sai zica cineva ca nu se spune albitru
MM Stoica îl face praf pe Dan Petrescu după CFR Cluj - FCSB 0-1. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica s-a enervat după acuzele lui Dan Petrescu de la finalul partidei dintre FCSB și CFR Cluj, scor 1-0, corectând greșelile de limbă română ale antrenorului.

MM Stoica îl face praf pe Dan Petrescu după CFR Cluj – FCSB 0-1

MM Stoica l-a făcut praf pe Dan Petrescu, căruia i-a corectat limba română, după conferința de presă susținută la finalul meciului dintre CFR și FCSB.

ADVERTISEMENT

„Chiar nimeni nu poate să-i spună lui Petrescu că nu e albitru, e arbitru? Că lui nu-i spune nimeni Petlescu. Chiar nu-i spune nimeni că își bate joc de limba română?

Petrescu a fost un fotbalist mare și e păcat să se facă de râs cu astfel de declarații. E jenant ce face Petrescu. A omis că Olaru a mers la spital. Și să spui după că Petrilă, cum îi spune el, scapă singur cu portarul… bine, poate Petrilă a scăpat, dar Petrila nu.

ADVERTISEMENT

Eu aș prefera, sper ca noi să fim cei de la Cluj, bărbați adevărați. Mai avem cinci meciuri și trebuie să jucăm cu bărbăție adevărată”, a declarat MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Eu cred că toate echipele vor juca!”

MM Stoica a continuat și a vorbit despre lupta la titlu, fiind convins că toate echipele vor juca pe teren partidele până la finalul play-off-ului:

ADVERTISEMENT

„Mă gândesc că oamenii înțeleg că locul patru te poate duce în cupele europene, e miză mare. Craiova e favorită la câștigarea Cupei României, cu tot respectul pentru adversarele ei.

Așa pare, că s-a schimbat câte ceva la noi. În afară de meciul cu FC Argeș, nu mi s-a părut ceva dubios. Când vezi că o echipă nu ia 70 de minute cartonașul galben, te întrebi dacă vrea să câștige meciul.

ADVERTISEMENT

Asta, după meciul cu noi când a fost bombardament, când au jucat de parcă a fost meciul vieții”.

„Așa se poate spune și despre noi când am bătut 4-0 pe Voluntari. Sunt meciuri și meciuri, de-asta nu acuz pe nimeni de aranjamente.

Eu cred că toate echipele vor juca. Piteștiul a jucat bine cu noi, pentru că a fost stadionul plin și au simțit presiunea.

Când te duci la Cluj, joci cu maxim 2.000 de spectatori în tribune și singura presiune pe care o pun fanii e că tropăie cu picioarele pe tabla de la tribuna 2”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 5,00 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT