Sport

MM Stoica l-a făcut KO pe Dan Petrescu după CFR Cluj – FCSB 0-1: “Ne-a asasinat cu inepţiile. Ar trebui să fie consultat de un specialist”

MM Stoica a jubilat după ce FCSB a învins-o pe CFR Cluj, scor 1-0, şi l-a luat la ţintă pe Dan Petrescu la finalul meciului. Oficialul vicecampioanei a vorbit şi despre situaţia lui Darius Olaru.
17.04.2022 | 23:53
MM Stoica la facut KO pe Dan Petrescu dupa CFR Cluj  FCSB 01 Nea asasinat cu ineptiile Ar trebui sa fie consultat de un specialist
MM Stoica l-a luat la ţintă pe Dan Petrescu după CFR Cluj - FCSB 0-1
ADVERTISEMENT

FCSB a aşteptat şapte ani şi jumătate pentru o victorie cu CFR Cluj, în Gruia, iar la finalul derby-ului, MM Stoica l-a ironizat pe Dan Petrescu. Oficialul “roş-albaştrilor” a evidenţiat că este primul meci important, de când “Bursucul” e pe banca ardelenilor, când vicecampioana a dominat clar.

MM Stoica, fără milă după CFR Cluj – FCSB 0-1. Ce i-a transmis lui Dan Petrescu

Discursul lui Mihai Stoica a pornit de la statistica meciului, una unde FCSB şi-a depăşit net adversarul. CFR Cluj a avut un singur şut la poartă, în timpul derby-ului, în timp ce adversara a lovit de 13 ori. În plus, oficialul vicecampioanei a comentat şi pe marginea şanselor la titlu.

ADVERTISEMENT

“13-1 raportul șuturilor pe spațiul porții. Nu mai am niciun comentariu. I rest my case cum spun avocații americani. Ne-a asasinat cu inepțiile.

Cred că ar trebui să fie consultat de un specialist și apoi să mai apară pe la conferințele de presă. Un specialist de PR, desigur. Am văzut cu ochii minții că CFR va avea o ocazie la final. Și mă gândeam la golul stupid pe care l-am luat anul trecut.

ADVERTISEMENT

Suntem la mâna noastră, la fel și CFR Cluj. Teoretic, noi avem deplasări mai grele. Dar sesizez o vulnerabilitate crescândă la CFR Cluj. CFR e pe primul loc, are prima șansă. Plus că sunt campioni la egalitate de puncte”, a spus MM Stoica la Orange Sport.

Care este situaţia lui Darius Olaru: “Are o contuzie gravă”

Darius Olaru a fost schimbat la pauza meciului CFR Cluj – FCSB 0-1, după un fault extrem de dur al lui Mateo Susic, din minutul 42, când a şi fost eliminat. La finalul derby-ului, Mihai Stoica a vorbit despre situaţia mijlocaşului de 24 de ani, care a ajuns la spital.

ADVERTISEMENT

“Avem un jucător la spital, nu are fractură vestea bună. Are o contuzie foarte gravă, vestea proastă. Acum dacă nu se mai vorbește de atrocitățile din Ucraina. Așteptăm să vedem cât de gravă e contuzia lui Olaru.

L-aș invita pe Petrescu să meargă cu mine la spital să îl vadă pe Olaru. Sunt foarte multe faze în care am fost dezavantajați. Boateng nu știu ce mai trebuia să facă să ia galben”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a contestat eliminarea lui Susic

Chiar dacă Mateo Susic l-a trimis pe Darius Olaru la spital, Dan Petrescu a susţinut că fundaşul de 31 de ani nu trebuia să fie eliminat. “Meciul a fost decis de o greșeală mare de arbitraj. Nu ai voie într-un derby să dai roșu la o fază ca aceea”, a explicat antrenorul campioanei României.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 1,93 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT