Sport

Neluțu Varga, un car de nervi în tribune la CFR Cluj – FCSB 0-1: ”M-au nenorocit ăștia!”. Va fi demis Dan Petrescu? Exclusiv

Înfrângerea din meciul CFR Cluj - FCSB 0-1 l-a înfuriat foarte tare pe Neluțu Varga și nu este exclus ca Dan Petrescu să fie demis, deși ardelenii mai au două puncte avans în clasament.
18.04.2022 | 10:25
Nelutu Varga un car de nervi in tribune la CFR Cluj  FCSB 01 Mau nenorocit astia Va fi demis Dan Petrescu Exclusiv
Înfrângerea din meciul CFR Cluj - FCSB 0-1 l-a înfuriat foarte tare pe Neluțu Varga și nu este exclus ca Dan Petrescu să fie demis, deși ardelenii mai au două puncte avans în clasament. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” s-au impus datorită unui gol marcat de Octavian Popescu printr-un șut din afara careului care a fost ușor deviat de un jucător al gazdelor.

Îl va da afară Neluțu Varga pe Dan Petrescu după CFR Cluj – FCSB 0-1?

Patronul Neluțu Varga a fost extrem de nervos la tribuna oficială în timpul partidei CFR Cluj – FCSB 0-1 și, din informațiile FANATIK, a fost auzit țipând ”m-au nenorocit ăștia”, fără să se știe cu exactitate dacă se referea la arbitrul Istvan Kovacs sau la jucătorii săi și la Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul clujenilor a reclamat la finalul întâlnirii faza în care ”centralul” Istvan Kovacs l-a eliminat pe Mateo Susic pentru un fault asupra lui Darius Olaru, deși intrarea a fost una extrem de dură.

Însă, aceasta nu a fost singura ieșire a finanțatorului din Gruia, iar lucrurile s-au lămurit puțin mai târziu. FANATIK a aflat că Neluțu Varga s-a plâns apropiaților săi de faptul că e foarte greu să-l demită pe Dan Petrescu. ”Cum să-l dau afară când are clauză de 500.000 de euro?”, a fost auzit spunând patronul clujenilor.

ADVERTISEMENT

Varga a plecat nervos de la stadion după eșecul cu FCSB și starea de iritare nu i-a trecut nici la când a ajuns la Grand Hotel Italia din Cluj. Din informațiile FANATIK, patronul CFR-ului a făcut azi-noapte un scandal monstru în stabiliment.

Scandal la vestiare după eșecul cu FCSB

Președintele clubului CFR Cluj, Cristi Balaj, îl consideră pe Istvan Kovacs un arbitru integru, dar modul în care a condus derbyul CFR Cluj – FCSB din Casa Pariurilor Liga 1 l-a contrariat pe oficialul campioanei.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, jucătorii și staff-ul CFR-ului au fost la vestiarul arbitrilor, după încheierea meciului, pentru a-i cere socoteală ”centralului” Istvan Kovacs. Spiritele au fost încinse, ardelenii strigând la adresa arbitrului din Carei: ”Ne-ai furat!”. Arbitrul a notat în raport incidentul.

FCSB a aşteptat şapte ani şi jumătate pentru o victorie cu CFR Cluj, în Gruia, iar la finalul derby-ului, MM Stoica l-a ironizat pe Dan Petrescu. Oficialul “roş-albaştrilor” a evidenţiat că este primul meci important, de când “Bursucul” e pe banca ardelenilor, când vicecampioana a dominat clar.

ADVERTISEMENT

Lupta la titlu în Casa Pariurilor Liga 1 s-a încins după finalul turului din play-off, în special după ce marea favorită, CFR Cluj, şi-a făcut viaţa grea în derby-urile cu U Craiova şi FCSB. Clujenii sunt în continuare lideri, însă echipa lui Toni Petrea se află la mâna ei. De pe locul 3, Universitatea Craiova stă la pândă.

ADVERTISEMENT