Sport

MM Stoica, mesaj pentru fani înaintea derby-ului cu Rapid: „M-am întors în timp și am trecut peste toate conflictele”. Video

Managerul general al vicecampioanei a îngropat securea războiului înaintea derby-ului cu Rapid: „Am trecut peste toate conflictele”, le-a transmis acesta ultrașilor.
12.08.2021 | 18:04
MM Stoica mesaj pentru fani inaintea derbyului cu Rapid Mam intors in timp si am trecut peste toate conflictele Video
ADVERTISEMENT

Primul derby al acestui sezon pune capăt ostilităților dintre oficialii FCSB-ului și suporterii de la Peluza Nord. Cu trei zile înaintea fluierului de start, Mihai Stoica le-a transmis un mesaj special.

M-am întors în timp și am trecut peste toate conflictele”, a subliniat managerul general al vicecampioanei, exprimându-și, totodată, convingerea că prezența ultrașilor va ajuta echipa să obțină o nouă victorie.

ADVERTISEMENT

Partida cu Rapid este programată duminică, 15 august, de la ora 21:30, pe Arena Națională din Capitală. Accesul va fi permis doar persoanelor vaccinate anti COVID-19 și celor care pot face dovada trecerii prin boală în ultimele 180 de zile, respectiv a efectuării unui test PCR/rapid.

MM Stoica, mesaj pentru Peluza Nord înaintea derby-ului cu Rapid

De când am văzut pe gard banner-ul Peluzei Nord, m-am întors în timp și am trecut peste toate conflictele. Am trăit cu Nordul cele mai mari satisfacții profesionale din cariera mea.

ADVERTISEMENT

Să adăugăm duminică ÎMPREUNĂ o nouă victorie celor 3 consecutive de când v-ați întors pe Arena!”, a scris MM Stoica pe contul său de Facebook, în dreptul unui videoclip dedicat suporterilor de la Peluza Nord, care vor primi 8.600 de bilete pentru derby-ul de pe Arena Națională.

Daniel Niculae: „Rapidiștii vor domina stadionul, vor fi peste 30.000”

Chiar dacă se află la prima prezență în elita fotbalului după șase ani de absență, nici rapidiștii nu concep să obțină alt rezultat decât victoria în derby-ul cu marea rivală. Mizează atât pe parcursul excelent din acest debut de sezon (10 puncte din 12 posibile, niciun gol primit), cât și pe prezența în număr cât mai mare a fanilor.

ADVERTISEMENT

La mine au fost emoții la fiecare meci de Liga 2 și Liga 1. În tribună nu mai depinzi de tine, e greu să te mai asculte cineva (râde), sunt alte sentimente. E un meci foarte important pentru noi, dar la fel au fost și celelalte.

Nu se aștepta nimeni să avem un start atât de bun, dar încă suntem la început. Echipa crește de la meci la meci, încet începem să dezvoltăm anumite automatisme, dar încă suntem departe.

ADVERTISEMENT

Practic, avem o echipă nouă, cu mulți jucători noi, cu mulți tineri de perspectivă, iar greul acum începe. Este clar că nu pornim cu prima șansă, suntem o echipă în formare.

Nimeni de la Rapid nu va accepta vreodată o înfrângere cu Steaua sau Dinamo, noi vom intra pe gazon să câștigăm și sper să ne bucurăm la final alături de suporterii noștri. Noi vom aborda meciul la victorie, cum am făcut și în Liga 4, cu Steaua.

Am făcut o înțelegere cu echipa FCSB, vom acorda 8600 bilete suporterilor FCSB, iar aceștia ne vor întoarce favorul în retur. Le-am pus la dispoziție Peluza Sud, unde stau ei la meciurile de acasă.

Cred că am fi avut mai mulți suporteri și dacă eram oaspeți. Rapidiștii vor domina stadionul, vor fi peste 30.000 de rapidiști la meciul de duminică”, a declarat președintele alb-vișiniilor, Daniel Niculae.


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – FCSB: 1,93 este cota pentru „Șansă dublă 1X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori