News

Moarte cumplită pentru o fetiță de 8 ani. Ce a pățit pe scaunul dentistului

O fată din Columbia, în vârstă de 8 ani, care a mers la cabinetul stomatologului pentru un dinte ciobit a murit într-un mod cumplit la dentist.
12.08.2023 | 17:50
Moarte cumplita pentru o fetita de 8 ani Ce a patit pe scaunul dentistului
Moarte cumplită pentru o fetiță de 8 ani. A murit pe scaunul dentistului. Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Salome Bohorquez a murit în urma unei vizite la dentist în Tolima, Columbia, pe 4 august. Fetița de opt ani se plânsese de dureri de dinți și radiografiile au arătat că molarul ei era ciobit. Mama ei a spus că sângera foarte mult după extracție și a murit. Femeie povestește fiica sa s-a înecat cu sânge.

Moarte cumplită pentru o fetiță de 8 ani

Azucena Triana a povestit unui agent de știri locale că fiica sa, Salome Bohorquez, se plângea de durere și a fost tratată de doctorul Jose Herrera la biroul său din Honda, Tolima, pe 4 august. Femeia a povestit că medicul ortodont a cerut radiografii la un laborator din apropiere, iar imaginile au arătat că molarul fetiței era ciobit, conform Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Laboratorul au transmis rezultatele la cabinetul medicului Herrera, care a anunțat că fata va fi programată o procedură pentru aceeași zi, deoarece dintele ”arată rău”. Salome Bohorquez a murit pe 4 august, după ce a fost supusă unei proceduri de urgență pentru extragerea unui dinte la cabinetul unui stomatolog din Tolima, Columbia. Mama fetiței de opt ani a explicat că micuța sângera foarte mult după extirparea molarului și a fost dusă la o unitate medicală locală, unde a murit câteva ore mai târziu.

”Fata era încă în viață. A intrat în viață în spital”, povestește mama. ”N-au putut face nimic pentru ea… s-a înecat cu propriul sânge”, a completat femeia. Triana a dezvăluit că Bohprquez fusese anterior diagnosticată cu anemie și și-a revenit în urma unei serii de tratamente administrate de medicul pediatru. Familia a spus că moartea copilului este greu digerată de fratele ei geamăn, Nicholas.

ADVERTISEMENT

Azucena Triana a menționat că familia nu dă vina pe dentist pentru moartea fiicei ei de opt ani în urma extracției unui dinte pe 4 august. Micuța de 8 ani a fost descrisă drept un copil căruia îi plăcea să cânte și să creeze conținut TikTok. Poliția va încerca să afle acum ce s-a întâmplat în timpul procedurii de la dentist care i-a fost fatală fetei.

”Ne-a dăruit opt ​​ani de fericire. Ea a fost viața petrecerii în casa noastră”, a spus sora ei mai mare María Bohorquez. Triana sa oprit înainte de a-l ține pe doctorul Herrera pentru moartea neașteptată a fiicei lor. ”Nu vom da vina pe doctor. În primul rând (să așteptăm) ce arată autopsia”, a spus ea.

ADVERTISEMENT

În urmă cu trei ani, un copil în vârstă de 4 ani din Pitești murea într-o clinică dentară din cauza anesteziei. Cel puțin asta arată autopsia, mai ales că băiatul nu avea alte probleme de sănătate. Raportul medicului legiști a demonstrat că anestezia i-a provocat băiatului un stop cardio-respirator, în condițiile în care cei de acolo nu erau autorizați pentru această procedură.

”Stopul cardio-respirator ar fi survenit din cauza anesteziei. Urmează să i se facă analizele toxicologice pentru a vedea dacă a fost folosită cantitatea corectă a acestor substanțe. Copilul a fost sedat cu un cocktail de medicamente. Ulterior, organele sale au cedat unul câte unul. El a fost sedat cu propofol, aceeași substanță care i-a provocat decesul și cântărețului Michael Jackson”, transmitea în acel moment un medic anestezist.

ADVERTISEMENT

”Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 12 februarie 2020, un minor de 4 ani a decedat, după ce, în ziua de 10 februarie, acestuia i-au fost administrate substanţe medicamentoase cu efect sedativ-hipnotic-analgezice, în vederea efectuării unei intervenţii medicale stomatologice, în condiţiile în care unitatea nu era autorizată în vederea efectuării procedurii de analgosedare, precum şi fără a deţine instrumentar medical minim necesar pentru monitorizare şi resuscitare, conform normelor de specialitate”, informa în acel moment Poliţia judeţeană Argeş.

ADVERTISEMENT
Tags:
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Ce faci, prietene? Hai să mergem la ambulanță". Drogat și băut, un tânăr a adormit la volan, pe mijlocul unei străzi din Sectorul 4
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit...
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit doar pentru că este român. Totul s-a aflat abia acum
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de...
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de ani! Foto
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau...
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Grătarul perfect. Aceasta este regula de aur
Grătarul perfect. Aceasta este regula de aur
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte...
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte frumoasă” Cu ce se ocupă în prezent bărbatul