News

Moarte cumplită pentru un bărbat din Vrancea. S-a răsturnat cu mașina, dar nu l-a văzut nimeni să-l salveze

Un brăbat din 36 de ani s-a răsturnat cu mașina în timpul nopții trecute, dar din cauza ceții automobilul nu a fost zărit până dimineața.
24.12.2022 | 11:56
Moarte cumplita pentru un barbat din Vrancea Sa rasturnat cu masina dar nu la vazut nimeni sal salveze
Victima nu a fost văzută din cauza ceții/ Sursă foto: IPJ Vrancea
ADVERTISEMENT

Victima accidentului rutier este un bărbat de 36 de ani din localitatea Măicănești, acesta fiind găsit mort, sâmbătă dimineața, la zece metri de mașină, informează Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județeană Vrancea, accidentul a avut loc în apropierea localității Mândrești.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la ieşire din Mândreşti, pe Drumul Naţional 23, un autoturism a părăsit partea carosabilă.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat în apropierea autoturismului ieşit în afara părţii carosabile cadavrul unui bărbat de 36 ani, din Măicăneşti”, a transmis IPJ Vrancea.

ADVERTISEMENT

Rezultatele preliminarea ale anchetei indică faptul că mașina s-a răsturnat în afara drumului pe durata nopții, însă ceața densă a făcut ca șoferii care au trecut prin zonă să nu vadă automobilul decât dimineața.

Bărbatul a reușit să iasă din mașină, dar a murit după ce a reușit să se târâie pe o distanță de circa 10 metri.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, la ora 09.24, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru o persoană inconştientă, în localitatea Mândreşti, în loc public. A intervenit un echipaj de prim ajutor SMURD, care a solicitat ajutorul SAJ Vrancea.

Echipajul tip B2 care s-a deplasat la faţa locului a găsit o victimă de circa 36 de ani, dintr-un accident rutier produs probabil în cursul nopţii, decedat, cu un traumatism cranio-cerebral deschis. Victima, care a fost găsită la distanţă de autoturismul avariat, va fi preluată de Serviciul de Medicină Legală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Vrancea, Gabriela Moroş.

ADVERTISEMENT

Polițiștii continuă cercetările încercând să identifice cauzele accidentului rutier, urmând ca autopsia făcută de medicii legiști să stabilească dacă decesul a survenit din cauza rănilor primite sau a frigului.

ADVERTISEMENT