News

Câți bani plătești lunar pentru o Dacia Duster full hybrid în 2024, dacă o cumperi în leasing pe 5 ani. Cât e rata, de fapt

Câți bani plătești lunar pentru o Dacia Duster full hybrid în 2024 în cazul în care o cumperi în leasing pe 5 ani. La cât se ridică rata.
20.04.2024 | 19:01
Cati bani platesti lunar pentru o Dacia Duster full hybrid in 2024 daca o cumperi in leasing pe 5 ani Cat e rata de fapt
Câți bani plătești lunar pentru o Dacia Duster full hybrid în 2024, dacă o cumperi în leasing pe 5 ani. Sursa foto: Facebook / Dacia / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Câți bani plătești lunar pentru o Dacia Duster full hybrid în 2024, dacă o cumperi în leasing pe 5 ani. Suma nu este deloc una mare. Informații exacte în acest sens sunt oferite de constructorul auto din România.

Câți bani plătești lunar pentru o Dacia Duster full hybrid în 2024, dacă o cumperi în leasing pe 5 ani

A 3-a generație a SUV-ului Dacia Duster, care se desparte oficial de ”modelul Diesel”, a fost prezentată în premieră pe 29 noiembrie 2023. Apoi, pe 4 ianuarie 2024, constructorul a anunțat prețurile Duster III pentru România.

ADVERTISEMENT

Prețul de bază pentru cea mai dotată versiune hybrid este de 26.650 €, TVA inclusă. Astfel, Duster III Extreme Hybrid 140 a devenit cel mai scump model din portofoliul Dacia. În comparație, Jogger Extreme Hybrid 140 costă circa 24.000 €, TVA inclusă.

Mulți se întreabă câți bani trebuie să plătească lunar pentru o Dacia Duster full hybrid în 2024, dacă o cumpără în leasing. Toate calculele au fost făcute chiar de constructorul auto român.

ADVERTISEMENT

Pentru un leasing întins pe durata a 5 ani, rata lunară este de exact 1.600 de lei. Vorbim aici și de un avans de 25% din preț. Dacă avansul este unul mai mare, de exemplu de 50%, rata scade undeva la 900 de lei.

Oferta celor de la Dacia mai cuprinde, în cei 5 ani, și revizii, asistență rutieră și garanție. Această ofertă, care e destinată persoanelor fizice și supusă unor termene si condiții, este valabilă până la 30 Aprilie 2024.

ADVERTISEMENT

Dobânda de leasing fixă este de 8.9%. ”Costul total al finanțării include: comision de analiza dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, cost efectiv înmatriculare 106 lei, 100981 lei valoarea totală finantata, 10.32% DAE, durata 60 de luni, 56471 lei valoare reziduala, valoare servicii 10852 lei, 152896 lei valoare totală plătibilă.

Se va întocmi obligatoriu RCA si CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA. Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei”, se arată în oferta de pe site-ul companiei.

ADVERTISEMENT

Noul Duster III, cel mai ieftin SUV hybrid

Noul Duster a devenit cea mai scumpă Dacia din istorie. Pe de altă parte, el este și cel mai ieftin SUV hybrid de pe piață. Are un preț de pornire de 25.150 €, TVA inclusă, pentru versiunea full-hybrid.

Noul Duster Hybrid 140 poate fi condus în modul electric până la 80% din timpul de rulare în oraș. Se reduce astfel consumul de combustibil cu până la 40% în ciclu urban.

ADVERTISEMENT
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va...
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va duce și la căderea lui Kovesi
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Dosarul Coldea-Dumbravă. În ce două dosare celebre ar fi intervenit foștii șefi din...
Dosarul Coldea-Dumbravă. În ce două dosare celebre ar fi intervenit foștii șefi din SRI
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La...
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Cea mai bună grupă de sânge. O revelație și pentru savanți
Cea mai bună grupă de sânge. O revelație și pentru savanți
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul...
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul trist, în urmă cu puţin timp
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt...
Cum și când să cumperi cireșe? Expert în horticultură: „Cireșele de mai sunt de «poftă», nu au gustul celor de iunie. Mai mult, ce găsești acum pe tarabă sunt din import”
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”