News

Moarte cumplită pentru un renumit cascador francez. A căzut în gol de la etajul 68 al unei clădiri

Un renumit cascador francez a murit după ce a căzut în gol de la etajul 68 al unei clădiri din Hong-Kong. Cum a fost posibil
31.07.2023 | 22:52
Moarte cumplita pentru un renumit cascador francez A cazut in gol de la etajul 68 al unei cladiri
Bărbatul iubea sporturile extreme. Ce i-au găsit polițiștii în camera de filmat. Sursa foto: Instagram remnigma, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un cascador francez, renumit în mediul online pentru fotografiile și filmulețele de la înălțime, a murit după ce a căzut de la etajul 68 al unui zgârie-nori din Hong-Kong. Bărbatul avea 30 de ani și era pasionat de sporturi extreme. Ce au constatat oamenii legii?

Un cascador francez a murit căzând de la etajul 68 al unui zgârie-nori

Pasiunea i-a adus moartea lui Remi Lucidi, un tânăr de doar 30 de ani, originar din Franța. Se fotografia adesea din locuri foarte înalte, câștigând popularitate în mediul online. Mulți se mirau de curajul său și de faptul că reușea să nu se prăbușească. De data aceasta, însă, a pierdut controlul.

ADVERTISEMENT

Remi Lucidi a fost văzut în viață ultima oară săptămâna trecută, joi. Atunci, el s-ar fi apropiat de un geam al unui penthouse din Turnul Tregunter. L-ar fi zărit o menajeră care a sunat de îndată la poliție. Însă, cascadorul a căzut în gol înainte de sosirea oamenilor legii la fața locului.

Nimeni nu i-a mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață. Impactul cu solul a fost unul foarte puternic. În aparatul de filmat al tânărului s-au găsit o mulțime de videoclipuri cu activități de la înălțime. Poliția crede că incidentul a fost posibil după ce Remi și-a dat seama că a rămas blocat afară, a cerut apoi ajutor și a făcut un pas greșit, care a dus la prăbușire.

ADVERTISEMENT

”O anchetă preliminară a sugerat că bărbatul era un pasionat de sporturi extreme. Este posibil ca acesta să fi rămas blocat în afara penthouse-ului în timp ce practica un sport extrem și a bătut la fereastră pentru a cere ajutor, dar a căzut din greșeală și a murit”, au comunicat polițiștii din Hong Kong, scrie Sky News.

Cum a ajuns cascadorul până la etajul 68 al clădirii din Hong Kong

Remi Lucidi purta cu el și actul de identitate. În funcție de acesta oamenii legii vor încerca să afle dacă tânărul cascador era în Hong Kong în calitate de turist. Între timp, s-a aflat doar că era cazat la o pensiune din Hong Kong din data de 17 iulie.

ADVERTISEMENT

Personalul clădirii zgârie nori a fost interogat, iar menajera a declarat că l-a văzut ultima oară pe Redmi, joi, în jurul orei 19:30. Totodată, cascadorul intrase în locație de la 18:00 și i-ar fi spus agentului de securitate că voia să-și viziteze un amic de la etajul 40.

Au fost analizate și camerele de supraveghere. În acestea, Remi Lucidi apare ieșind din lift de la etajul 49 și nu de la etajul 40. Ulterior, s-a îndreptat către ultimul etaj, iar acolo a forțat o ușă, fără a avea habar că avea să fie ultima pe care o va deschide.

ADVERTISEMENT

Ultima postare a lui Remi Lucidi, de pe Instagram, este din Hong-Kong, veche de 7 zile. Este o fotografie de la înălțime, făcută clădirilor zgârie-nori. Pe contul său se găsesc acum o mulțime de mesaje de condoleanțe din partea admiratorilor. Ancheta continuă.

ADVERTISEMENT
Tags: