Life

Celebru influencer, găsit mort. Avea doar 35 de ani. Care a fost ultima sa postare

Un celebru influencer a fost găsit mort în propria locuință. Bărbatul avea doar 35 de ani. Ultima postare de pe contul său de Instagram.
17.03.2023 | 08:33
Celebru influencer gasit mort Avea doar 35 de ani Care a fost ultima sa postare
Moartea este una suspectă în cazul influencerului. Sursa foto: pixabay, Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un celebru influencer a fost găsit fără suflare. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 35 de ani. Pe Instagram avea peste 100 de mii de urmăritori. Ultima lui postare este din data de 8 martie. Ce le-a transmis oamenilor care îi apreciau activitatea?

Un celebru influencer a fost găsit mort de oamenii legii. Bărbatul s-ar fi sinucis

Jeff Thomas, un influencer și model american, a fost descoperit mort într-un complex apartamente din Miami, așa cum informează oamenii legii. Potrivi Page Six, s-ar fi aruncat de la balcon. Se consideră că decesul a avut loc de Ziua Internațională a Femeii, deoarece atunci Jeff postase pentru ultima oară pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de JEFF THOMAS (@iamjeffthomas)

”O baie rece pe zi ține doctorul la distanță”, a scris Jeff Thomas, de 8 martie, pe pagina sa de Instagram. În imagine, el apare foarte relaxat, într-un jacuzzi și întins pe spate. Moartea lui a stârnit suspiciuni și se ia în calcul sinuciderea, potrivit Daily Mail.

În pofida sinuciderii pe care o suspectează oamenii legii, familia tânărului nu este de acord cu acest lucru și cere cercetări amănunțite. De altfel, un reprezentant al agenției de modelling, la care lucra Jeff Thomas, a mărturisit pentru publicația amintită ultima conversație cu tânărul.

ADVERTISEMENT

Cum se comporta influncerul în ultimele clipe din viață

Jeff Thomas nu dădea semne că ar avea probleme, care să-l determine să recurgă la sinucidere. Părea foarte bine dispus, râdea și era extrem de încântat că abia se mutase în Miami, dar și că și-a pus pe picioare o afacere de mult timp plănuită.

”Era bine dispus și era încântat să-mi povestească despre mutarea lui la Miami și despre următorul capitol din viața lui. Începuse o nouă afacere – deși nu știam încă ce este. Vorbeam despre o audiție amuzantă pe care am avut-o pentru el, care a implicat un fel de luptă meschină. Am râs despre asta (…). Sunt doar uluit. Nici măcar nu știu cum să reacționez”, a declarat agentul pentru Daily Mail.

ADVERTISEMENT

În apartamentul său din Miami, influencerul locuia cu câinele lui. Verișoara tânărului, Meghan Rae, este convinsă că Jeff nu a avut în gând să se omoare. Ea consideră că sinuciderea pe care o suspectează poliția reprezintă o denigrare a imaginii tânărului.

”Nu a fost o sinucidere. A raporta altfel este o desconsiderare totală față de caracterul său și cine a fost. Informațiile publicate sunt false și defăimătoare. Nu vor mai fi făcute comentarii din partea familiei noastre. Vă rugăm să ne respectați intimitatea și memoria lui în această perioadă dificilă”, a comunicat și verișoara lui Jeff Thomas.

ADVERTISEMENT

S-a deschis o anchetă amplă în acest caz. Anchetatorii din Miami vor face o investigație mai amănunțită pentru a se stabili cu precizie dacă a fost vorba despre o sinucidere. Pe contul de Instagram al lui Jeff Thomas apar acum mulțimi de mesaje de condoleanțe.

ADVERTISEMENT