News

Moarte subită în farmacie. Un bărbat s-a prăbuşit în timp ce-şi cumpăra medicamente, azi era ziua lui de naştere

Moarte subită a unui bărbat de 56 de ani într-o farmacie din Arad. Victima, care vineri avea ziua de naștere, s-a prăbușit în timp ce-și cumpăra medicamente.
14.07.2023 | 12:59
Moarte subita in farmacie Un barbat sa prabusit in timp cesi cumpara medicamente azi era ziua lui de nastere
Un bărbat de 56 de ani a avut parte de o moarte subită într-o farmacie din Arad. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Moarte subită într-o farmacie din municipiul Arad. Un bărbat s-a prăbușit în timp ce-și cumpăra medicamente. Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu l-au mai putut salva.

Un bărbat de 56 de ani a avut parte de o moarte subită într-o farmacie din Arad

Joi, 13 iulie, România a traversat cea mai călduroasă zi din această vară. La umbră au fost peste 39 – 40 de grade Celsius. Temperatura resimțită a ajuns însă până la 44 – 45 de grade Celsius în unele zone din vest și sud.

ADVERTISEMENT

Cele peste 35 de grade din termometre înregistrate în Banat au avut urmări pentru cetățeni. În total, șase bărbați au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar unul a murit într-o farmacie.

Acest incident grav a fost consemnat în cartierul Grădişte din Arad. Joi, în jurul orei 15.45, la 112 a fost înregistrat un apel telefonic care anunța un caz de lipotimie. Unui bărbat de 56 de ani i s-a făcut rău pe stradă.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, acesta a intrat într-o farmacie să-și cumpere medicamente. Aici s-a petrecut tragedia. A leşinat și și-a pierdut cunoștința. La faţa locului s-au deplasat echipaje medicale.

Doctorii SMURD de Terapie Intensivă Mobilă au găsit victima în stare de inconştienţă. Ei au efectuat manevre de resuscitare, însă fără succes. Medicul echipajului a fost nevoit să declare decesul bărbatului.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la IML, pentru efectuarea necropsiei. Lipotimia, numită popular leșin, poate să apară brusc, fără a fi declanșată de un factor anume. Cele mai probabile cauze sunt căldura excesivă, stresul sau febra.

Vineri, bărbatul din Arad trebuia să-și sărbătorească ziua de naștere. Familia se pregătește acum de înmormântare

Din informațiile oferite de presa locală, bărbatul decedat în farmacie era din comuna Livada. Nu se știa ca acesta să sufere de probleme medicale. Vineri, 14 iulie, era ziua lui de naștere: ar fi împlinit 57 de ani, scrie Aradon.

ADVERTISEMENT

Familia îi pregătise o petrecere aniversară pentru duminică, împreună cu rude și alți apropiați. Acum, momentele de sărbătoare s-au transformat într-un mare necaz. Familia victimei se pregătește de funeraliile de înmormântare.

ADVERTISEMENT