Life

Moartea actriței din Las Fierbinți care a șocat o țară întreagă. Soțul i-a luat viața

Ce actriță din serialul Las Fierbinți a șocat o țară întreagă prin moartea sa, după ce soțul i-a luat viața? Cum s-a produs tragedia?
13.07.2023 | 09:16
Moartea actritei din Las Fierbinti care a socat o tara intreaga Sotul ia luat viata
Actrița avea doar 31 de ani și era mama unei fetițe. Sursa foto: youtube
ADVERTISEMENT

”Las Fierbinți” este unul dintre cele mai îndrăgite seriale din țară. În spatele filmărilor, deși este vorba despre o peliculă de comedie, se ascund diferite drame. Cine este actrița a cărei viață i-a fost luată de soț? Decesul său a șocat o țară întreagă.

Ce actriță din Las Fierbinți a fost ucisă cu sânge rece de soț. Bărbatul s-a sinucis ulterior

În luna februarie a anului 2018, o actriță din Las Fierbinți a fost ucisă cu sânge rece. Soțul ei a fost criminalul, care imediat după fapta monstruoasă și-a luat viața. Actrița avea doar 31 de ani și era mama unei fetițe. Cum a avut loc oroarea?

ADVERTISEMENT

Anastasia Cecati, originară din Republica Moldova, era printre cei mai tineri actori din Las Fierbinți. Îi cucerise cu talentul său și frumusețea sa pe mulți, în episodul 2 al serialului, intitulat ”Nimfele”. Nimeni nu se aștepta la tragedia care avea să se întâmple. Iată ce spuneau rudele victimei.

anastasia cecati si sotul ei
Actrița ucisă, alături de soțul său. Sursa foto: facebook

 

Anastasia locuia doar cu fetița sa de ceva timp, relația cu soțul fiind în impas. Bărbatul, de profesie medic stomatolog și care avea și altă familie cu fosta soție, venise într-o zi de 19 februarie 2018 să-și viziteze fiica. La un moment dat, a început o ceartă între el și Anastasia.

ADVERTISEMENT

Într-un acces de furie, stomatologul a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o în zona gâtului pe Anastasia Cecati. Imediat după această faptă, medicul și-a apelat nașul, i-a povestit ce a făcut și i-a cerut să aibă grijă de fiica lui cu actrița.

Actrița avea o fiică

Soțul Anastasiei s-a aruncat de la etajul șapte al unei clădiri din Chișinău. În urma sa, fiica lui și a Anastasiei a rămas orfană, fiind luată în grijă de bunici. Bărbatul avea o carieră de succes în Republica Moldova. Înainte de tragedie, reușise să-și deschidă o clinică dentară.

ADVERTISEMENT

Apropiații medicului nu se așteptau ca acesta să ia viața unei persoane și mai ales a Anastasiei, de care spunea că era foarte îndrăgostit. ”La începutul verii m-a sunat și mi-a zis că vrea să se căsătorească, deși nu avea încă o iubită. La scurt timp a revenit cu un apel și mi-a zis că a găsit pe cineva, că e foarte frumoasă, e din alea alese și că e decis să rămână cu ea. Mi-a trimis câteva poze de-ale ei și un clip în care ea cântă”, au mărturisit rude ale doctorului.

Anastasia Cecati era de profesie și cântăreață, iar la 16 ani a debutat în lumea modei. Datorită aspectului său fizic, a reușit să apară pe coperțile unor reviste celebre, precum: ”GQ”, ”Playboy” și ”Maxim”. De asemenea, a apărut și în videoclipul DJ-ului Bassunther, ”Crash and Burn”.

ADVERTISEMENT

Totodată, Anastasia Cecati reușise să se facă remarcată și în Dubai, unde s-a lansat în muzică și a obținut proiecte televizate. Înainte de a fi ucisă, reușise să pătrundă și în lumea designului vestimentar, cu o colecție de rochii de seară.

Las Fierbinți este unul dintre cele mai urmărite seriale de televiziune. A debutat pe micile ecrane ale românilor în anul 2012. Se difuzează marți, miercuri și joi pe Protv, de la 20:30. ”Celentano”, ”Firicel”, ”Bobiță” sau ”Dalida” sunt doar câteva dintre personajele care fascinează publicul de peste 10 ani.

ADVERTISEMENT
Tags: