Sporturi

Moment incredibil la Australian Open! Roger Federer nu a fost lăsat să intre în vestiar. VIDEO

19.01.2019 | 10:03
Moment incredibil la Australian Open Roger Federer nu a fost lasat sa intre in vestiar VIDEO

Turneul de la Australian Open oferă momente incredibile! Unul dintre ele l-a avut în prim plan pe Roger Federer. Culmea este că elvețianul nu a oferit fanilor vreo fază de neuitat, asta și pentru că n-ar fi putut. Locul 3 în circuitul ATP a avut probleme mari la Antipozi, acolo unde s-a chinuit mai întâi de toate să intre în vestiar. Câștigător de 6 ori la Melbourne și considerat o adevărată legendă a tenisului mondial, Federer a fost oprit din drumul său pentru că nu avea legitimaţia la gât.

Un agent de pază n-a stat deloc la discuții cu Federer. I-a făcut semn scurt elvețianului că nu are cardul care îi oferă accesul în vestiar și l-a obligat să aștepte până la rezolvarea problemei. Federer a privit ușor amuzat, apoi s-a conformat cerințelor. A stat într-o parte până când oamenii din staff-ul lui au confirmat prezența legitimației.

Roger Federer not allowed in room without credentials

Even Roger Federer has to follow the rules. Security wouldn't let Federer pass because he didn't have his credential ?

Gepostet von ESPN am Freitag, 18. Januar 2019

Moment incredibil la Australian Open!

Roger Federer, considerat omul record în tenisul mondial și-a trecut în palmares toate turneele de Mare Șlem. A câștigat o singură dată la Roland Garros, de 5 ori la US Open și de 6 ori în Australia. La Wimbledon, Federer aproape că nu a avut adversar. A reușit să se impună de 8 ori pe iarba londoneză. Nu se termină aici statistica perfectă a elvețianului. Nu mai puțin de 99 de competiții și-a adjudecat de-a lungul carierei Federer care a luat și aurul olimpic în 2008, la Beijing.

Roger Federer s-a plâns în acest an de condițiile de la Australian Open. Organizatorii au decis să schimbe mingile, fapt care l-a nemulțumit pe elvețian. “Mingile devin moi dupa 6 game-uri. Cu siguranta sunt diferite fata de cele de anul trecut si cred ca si terenurile sunt mai lente decat la Perth. Dupa 6 game-uri pentru fiecare ajungi sa joci cu mingi moi pana cand acestea se schimba, iar apoi jocul devine din nou rapid, pentru ca apoi mingile sa fie iar moi”, a declarat Roger Federer.

  • 1183 de victorii a strâns Roger Federer în circuitul mondial