Sport

Moment special la Rapid înainte de meciul cu FC U Craiova. Gest superb al Borussiei Dortmund pentru un jucător al giuleștenilor

Borussia Dortmund, cadou special pentru un jucător al Rapidului după turneul amical de pe Arena Națională. Ambasadorul Germaniei, prezent alături de finanțatorul Dan Șucu.
09.02.2023 | 13:45
Moment special la Rapid inainte de meciul cu FC U Craiova Gest superb al Borussiei Dortmund pentru un jucator al giulestenilor
Cristian Ignat a jucat 2 meciuri pentru Rapid și e evaluat la 100.000 de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

După super turneul amical dintre Rapid, Borussia Dortmund și Fiorentina, cluburile au rămas în relații foarte bune. Asta e dovedit de gestul vicecampioanei din Bundesliga, care i-a făcut o surpriză unui jucător „alb-vișiniu”.

Rapid, anunț oficial înainte de meciul cu FC U Craiova. Eveniment în compania ambasadorului Germaniei: „Și-a dorit să facă schimb de tricouri cu Youssoufa Moukoko”

Un jucător al Rapidului va avea parte de o surpriză înainte de meciul cu FC U Craiova 1948, după ce rămas cu buza „umflată” în urma partidei cu nemții: „La triunghiularul disputat cu ceva timp în urmă pe Arena Națională cu participarea echipelor Rapid-Borussia Dortmund-Fiorentina, jucătorul nostru Cristian Ignat și-a dorit să facă schimb de tricouri cu fotbalistul Borussiei, Youssoufa Moukoko”.

ADVERTISEMENT

Oficialii clubului german au aflat însă de dezamăgire fundașului central în vârstă de 20 de ani: „Fiind prezent la interviuri, Ignat nu a mai reușit să obțină tricoul. Deși părea o banalitate, totul a ajuns la urechile oficialilor Borussiei. Astfel, aceștia au trimis un tricou al lui Moukoko cu dorința de a-i fi înmânat lui Ignat”.

Cristian Ignat va primi tricoul într-un eveniment special înainte de conferința de presă premergătoare derby-ului cu FC U Craiova 1948: „De la ora 17.30 la stadionul Giulești va fi prezent Ambasadorul Germaniei, domnul Peer Gebauer. La ora 17.45, Domnia Sa îi va înmâna tricoul lui Ignat, după care va vizita vestiarul echipei noastre. Mesajul nostru este: LA RAPID, VISURILE DEVIN REALITATE!”, au transmis „giuleștenii”.

ADVERTISEMENT

Ambasadorul Germaniei la București, Peer Gebauer, conferință de presă alături de Dan Șucu și Cristian Ignat

Rapid anunță pe această cale că ambasadorul Germaniei și finanțatorul Dan Șucu vor susține de asemenea mai multe declarații, alături de Cristian Ignat, după care Adrian Mutu va fi prezent la conferința de presă să vorbească despre meciul cu FC U Craiova 1948.

Partida dintre Rapid și FC U Craiova 1948 se dispută vineri, 10 februarie, de la ora 20:00 pe stadionul Giulești. Fanii olteni au primit de asemenea 630 de bilete, iar la partidă se așteaptă o atmosferă incendiară, în ciuda temperaturii scăzute.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a amenințat că retrage echipa de pe teren dacă va fi înjurat pe Giulești

Adrian Mititelu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că e gata să scoată echipa de pe teren dacă va fi înjurat de galeria lui FC U Craiova 1948: „Știți cum este, dacă îi lasă pe acolo cu fel de fel de bannere împotriva mea și a familiei mele, eu nu voi începe meciul. Voi părăsi meciul”.

Patronul oltenilor e nemulțumit de faptul că Rapid le permite accesul pe stadion suporterilor de la Peluza Sud 1997: „Ce ție nu îți place, altuia nu-i face. Ce se gândesc ei (n.r. – Rapid), hai să îi lăsam să facă atmosferă împotriva Craiovei. Deci, dacă apar bannere, jucătorii se vor opri și vor părăsi terenul cu orice consecințe. Să joace Angelescu și cu Șucu și cu cei de la Rapid să joace ei un amical.

ADVERTISEMENT

Nu mă interesează consecințele. Am mândrie și orgoliu. Eu nu mai pot. Am pus stop. Iar atunci, dacă se va întâmpla asta, își va asuma, moral cel puțin, Angelescu chestia asta. El dacă face chestii d-astea să vedem când vine Rapid la Craiova dacă mai intră vreun rapidist la meci. El nu trebuie să se bage pentru că aici se încearcă subminarea clubului, iar el le dă apă la moară”. 

ADVERTISEMENT