Sport

Cel mai stânjenitor moment din ceremonia Balonului de Aur 2021! L-au ironizat francezii pe Cristiano Ronaldo?! “Nu au arătat respect” Video

Ceremonia de decernare a Balonului de Aur 2021 a fost cel mai important eveniment al lunii, însă a avut parte de un moment stânjenitor. Fanii chiar s-au întrebat dacă francezii l-au ironizat pe Cristiano Ronaldo.
30.11.2021 | 11:25
Cel mai stanjenitor moment din ceremonia Balonului de Aur 2021 Lau ironizat francezii pe Cristiano Ronaldo Nu au aratat respect Video
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost marele absent al galei Balonului de Aur 2021, iar momentul nu a trecut neobservat. France Football, revista care oferă trofeul şi organizează ceremonia, a vrut ca starul portughez să fie prezent în orice formă, însă decizia francezilor a născut mari controverse în mediul online.

Cel mai stânjenitor moment din ceremonia Balonului de Aur 2021. Cristiano Ronaldo, în boxeri pe ecranul din scenă

La un moment dat, în timpul ceremoniei, organizatorii au pus o imagine pe ecranul din sală în care apăreau Didier Drogba, prezentatorul galei, şi Cristiano Ronaldo în boxeri. Fotografia era o copertă a revistei “Vanity Fair” şi s-a vrut o glumă, însă totul a reuşit să se transforme într-un moment stânjenitor.

ADVERTISEMENT

După ce a văzut imaginea, Didier Drogba chiar a replicat: “De ce?”. Fanii portughezului nu i-au iertat pe cei de la France Football şi au luat imediat cu asalt reţelele de socializare.

“Nu au arătat deloc respect prin faza asta”, “Este alarmant când vezi această lipsă de respect”, “Incredibil câtă ură”, “Puteau să caute o poză în care apărea doar Drogba, erau destule. A fost agenda lor să pună această imagine” sau “Până şi Drogba a întrebat de ce au ales această poză”, au fost câteva dintre reacţiile internauţilor.

ADVERTISEMENT

Mulţi dintre cei care au discutat despre acest moment au susţinut că totul a fost doar o metodă prin care France Football s-a răzbunat pe Cristiano Ronaldo. Chiar înaintea galei, portughezul a lansat un atac la adresa lui Pascal Ferre, redactorul-şef al revistei franceze, după ce acesta a făcut o dezvăluire.

Declaraţia care l-a scos din minţi pe Cristiano Ronaldo

Cu o zi înainte de gala Balonului de Aur 2021, Pascal Ferre a susţinut că Ronaldo mai are o singură ambiţie pe final de carieră, să-l depăşească pe Lionel Messi la numărul de trofee individuale în ancheta France Football.

ADVERTISEMENT

“Cristiano are o singură ambiţie şi aceasta este să se retragă având mai multe Baloane de Aur decât Lionel Messi. Ştiu acest lucru pentru că mi-a spus-o”, a spus Pascal Ferre.

Luni, Cristiano Ronaldo i-a răspuns lui Pascal Ferre, pe care l-a acuzat că minte. Starul lui Manchester United nu a făcut referire doar la acea declaraţie, spunând că redactorul-şef al revistei a minţit şi când a spus că absenţa sa este cauzată de o carantinare.

ADVERTISEMENT

Mesajul postat de Cristiano Ronaldo

“Mi-a folosit numele pentru a se promova şi a promova publicația pentru care lucrează. Este inacceptabil ca persoana responsabilă de prezentarea unui premiu atât de prestigios să mintă aşa, într-o lipsă absolută de respect faţă de cineva care a respectat întotdeauna France Football şi Balonul de Aur.

Şi a minţit din nou astăzi, justificând absenţa mea de la Gală printr-o presupusă carantină care nu are niciun motiv să existe. Cea mai mare ambiţie a carierei mele este să câştig titluri naţionale şi internaţionale pentru cluburile pe care le reprezint şi pentru echipa naţională a ţării mele.

Cea mai mare ambiţie a carierei mele este să fiu un bun exemplu pentru toţi cei care sunt sau vor să fie fotbalişti profesionişti. Cea mai mare ambiţie a carierei mele este să-mi las numele înscris cu litere de aur în istoria fotbalului mondial.

Voi încheia prin a spune că deja mă concentrez pe următorul meci cu Manchester United şi pe tot ceea ce, alături de colegii mei şi de fanii noştri, putem încă realiza în acest sezon. Restul ? Restul sunt doar vorbe în vânt…”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT