News

Momente cumplite pentru un tânăr din România. Ambii părinți s-au sinucis, la 7 ani distanță, iar el i-a găsit morți

Un tânăr din România traversează momente cumplite, după ce ambii părinți ai acestuia s-au sinucis. Totul, la doar 7 ani distanță.
17.03.2023 | 23:46
Momente cumplite pentru un tanar din Romania Ambii parinti sau sinucis la 7 ani distanta iar el ia gasit morti
Părinții unui tânăr s-au sinucis în decurs de 7 ani. Băiatul i-a găsit morți pe ambii. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ambii părinți ai unui tânăr din România s-au sinucis la doar 7 ani distanță. Totul s-a întâmplat într-un orășel din județul Arad. Povestea familiei Moț este una de-a dreptul terifiantă.

Momente cumplite pentru un tânăr din România, după ce ambii părinți s-au sinucis

Geta, soțul și copilul au revenit în România în urmă cu 10 ani. Aceștia petrecuseră o bună perioadă departe de țară, în Spania. Reveniți acasă, și-au construit o casă, în Sebiș, unde sperau să trăiască fericiți alături de băiat. Un infarct al soțului avea să distrugă fericirea acestei familii.

ADVERTISEMENT

În urma acestei grave probleme medicale, bărbatul nu a mai fost la fel. Viața sa i s-a schimbat radical. Și-a pierdut din energia de altădată, iar asta l-a împins la comiterea unui gest extrem.

”A suferit un infarct, iar după ce i-au montat stent-uri nu a mai fost același om, energic, muncitor. Asta cred că l-a afectat foarte mult și în urmă cu vreo 7 ani s-a sinucis”, povestesc apropiați ai familiei, conform site-ului Special Arad.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit chiar de fiul său, în garaj. Tragedia din urmă cu 7 ani a avut loc chiar în perioada în care copilul se pregătea pentru examenul de final de gimnaziu și intrare în clasa a 9-a.

Moartea soțului a reprezentant un șoc uriaș și cu grave urmări pentru psihicul Getei. Aceasta a continuat să-și crească singură copilul, însă starea sa interioară s-a agravat odată cu trecerea anilor.

ADVERTISEMENT

Depresia nu i-a mai dat pace de la tragedia de acum 7 ani. În urmă cu câțiva ani a avut o primă tentativă de sinucidere. Avea să fie salvată la timp. În ultima perioadă părea că este mult mai bine și s-a îndepărtat de gândurile negre.

Era doar o impresie. Miercuri, 15 martie, băiatul cuplului din Sebiș, ajuns între timp la vârsta de 21 de ani, avea să trăiască un nou moment cutremurător. Acesta și-a găsit mama, moartă, în baie, la 7 ani după ce își găsea tatăl, tot fără suflare, în garaj.

ADVERTISEMENT

Cei care au cunoscut-o pe Geta, șocați de gestul extrem

Cei care au cunoscut-o pe Geta sunt cutremurați de acest gest. ”Sunt şocată. Nu pot să cred. În acest moment dureros, cuvintele sunt de prisos. Îngerii să vegheze sufletul tău către Dumnezeu. Mă voi ruga pentru sufletul tău Geta Flory Mot să îți găsești pacea printre stele! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace”, a fost mesajul postat de o prietenă a victimei, pe Facebook.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Trist și dureros, cuvintele nu își au rostul, dar în sufletul omului nu știe nimeni ce este. Durerea sufletească este mare și nu o știe numai omul ce o poartă.

Fața zâmbește omului din fața ta, dar poate sufletul plânge. Păcat, Păcat, Păcat…Dumnezeu să îi dea liniștea de care avea nevoie!”, scrie o altă femeie care a cunoscut-o pe Geta.

ADVERTISEMENT
Tags: