News

A luat masa la restaurant, după care s-ar fi aruncat de la etajul 25. Sinucidere inexplicabilă în București

Un bărbat s-ar fi aruncat de la etajul 25 al unui complex, însă înainte a luat masa la un restaurant situat în Ana Tower.
05.01.2023 | 10:55
A luat masa la restaurant dupa care sar fi aruncat de la etajul 25 Sinucidere inexplicabila in Bucuresti
Sinucidere misterioasă în București. Foto: Digi 24
ADVERTISEMENT

Tânărul, în vârstă de 35 de ani, i-a șocat pe angajații restaurantului după ce ar fi ales să se arunce de pe balcon, imediat după ce a luat masa la restaurant.

Un tânăr s-ar fi aruncat de la etajul 25 în București

Bărbatul a luat masa singur, după care a ieșit pe terasă și nu s-a mai întors niciodată, alegând să-și pună capăt zilelor într-un mod brutal, aruncându-se de la etajul 25 al blocului turn. Cu toate acestea, polițiștii iau în considerare și scenariul unui accident.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii încearcă acum să afle ce l-a determinat pe tânăr să recurgă la acest gest, care a șocat comunitatea. Asta, dacă într-adevăr e vorba de o sinucidere.

”În cursul acestei seri, 4 ianuarie 2023, în jurul orei 22.20, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de la terasa unui imobil, din Sectorul 1.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri”, au transmis autoritățile, potrivit Adevărul.

În urmă cu o săptămână, un caz similar era înregistrat la metroul bucureștean, unde o persoană a decis să-și pună capăt zilelor aruncându-se în fața unei garnituri de tren.

ADVERTISEMENT

”Metrorex informează că, astăzi, 26.12.2022, începând cu ora 15:20, circulaţia trenurilor de metrou a fost reorganizată, pe Magistrala 4 de metrou. Se circulă pe un singur fir între Gara de Nord şi 1 Mai. Reorganizarea circulaţiei s-a făcut ca urmarea a faptului că o persoană a căzut în calea de rulare în staţia Basarab şi a fost rănită.

Momentan, nu se cunosc cauzele producerii incidentului, este o posibilă tentativă de suicid”, au transmit reprezentanții Metrorex.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns echipajele SMURD și ale Salvatori Metrou, pentru a-i acorda primul ajutorul persoanei în cauza.

ADVERTISEMENT
Tags: