Sport

Momente de panică la CM de fotbal feminin. Vedeta Columbiei a leșinat pe teren

Linda Caicedo, vedeta naționalei de fotbal feminin a Columbiei, s-a prăbușit pe teren la un antrenament la Campionatul Mondial.
28.07.2023 | 17:35
Momente de panica la CM de fotbal feminin Vedeta Columbiei a lesinat pe teren
Linda Caicedo are 6 goluri în 16 meciuri la naționala mare a Columbiei. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Linda Caicedo, vedeta echipei de fotbal feminin a Columbiei, în vârstă de doar 18 ani, trece prin momente dificile după ce a leșinat pe gazon. În urmă cu doar trei ani învinsese cancerul.

Linda Caicedo, momente de spaimă la Campionatul Mondial de fotbal feminin

Cea mai bună jucătoare a naționalei Columbiei a trăit momente de groază în cantonamentul echipei naționale, iar vestea a făcut înconjurul țării.

ADVERTISEMENT

Medicii au explicat motivele problemelor de sănătate, după ce atacantul și-a revenit: „Ceea ce s-a întâmplat e un simptom al stresului și al epuizării fizice”.

Jucătoarea a evoluat în acest an la trei competiții majore: Campionatul Mondial Under-17, Campionatul Mondial U20 și mai are un meci și la actualul turneu final din Australia și Noua Zeelandă.

ADVERTISEMENT

Linda Caicedo, copilul teribil al fotbalului feminin din Columbia

Puștoaica a reușit să înscrie la toate cele trei turnee finale. Primul gol a venit pe 25 iulie când a marcat pentru 2-0 împotriva Coreei de Sud. A fost cel de-al șaselea gol în 16 meciuri la naționala mare.

Caicedo a făcut pasul cel mare în această vară și s-a transferat de la Deportivo Cali la Real Madrid, însă le-a dat emoții uriașe columbienilor.

ADVERTISEMENT

În timpul unei ședințe de pregătire s-a oprit din alergare brusc și a dus mâna la piept. Imediat s-a prăbușit, iar antrenamentul a fost închis. După câteva zeci de secunde și-a revenit, după ce întreaga echipă s-a strâns în jurul ei.

A aflat că are cancer ovarian în 2020

Cu doar trei ani în urmă, Linda Caicedo a aflat că are cancer ovarian la doar 15 ani. A reușit să câștige însă cel mai important meci din carieră și a continuat fotbalul.

ADVERTISEMENT

Medicul naționalei a încercat să îi liniștească pe toți cei îngrijorați de starea de sănătate a jucătoarei: „Linda este foarte obosită. Ceea ce s-a întâmplat e un simptom al stresului și al epuizării fizice. Ea se simte bine acum”.

Astfel, sud-americanca are șanse mari să fie pe teren la meciul decisiv din grupe cu reprezentativa Germaniei, care se va juca la Sydney: „La acel moment nu credeam că voi mai putea juca din nou fotbal profesionist din cauza tuturor tratamentelor și operațiilor prin care a trebuit să trec”, mărturisea sportiva.

ADVERTISEMENT