Life

Momente de panică pentru Larisa Udilă. Ce a pățit fiul vedetei: ”I-au ieșit analizele”

Larisa Udilă a avut parte de momente de panică. Cu ce probleme se confruntă fiul fostei concurente de la Bravo, ai stil!
02.09.2023 | 10:51
Momente de panica pentru Larisa Udila Ce a patit fiul vedetei Iau iesit analizele
Ce a pățit fiul Larisei Udilă. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Larisa Udilă a trecut prin momente de panică după ce a aflat rezultatul analizelor fiului ei. Vedeta a explicat cu ce probleme se confruntă micuțul și de ce ea și restul familiei trebuie să urmeze un tratament.

Momente de panică pentru Larisa Udilă. Ce probleme are fiul vedetei

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil!, este foarte apreciată de urmăritorii din mediul online și împărtășește cu aceștia diverse aspecte din viața ei personală. De data aceasta, vedeta a dezvăluit că fiul ei se confruntă cu probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în urma analizelor fiului ei, Larisa Udilă a aflat că Milan are o problemă pe care o au mulți copii la această vârstă. Din cauza acestei afecțiuni, micuțul nu lua în greutate.

Mai mult, pentru că stau mult în preajma lui, atât Larisa Udilă, cât și soțul și restul membrilor familiei sale, trebuie să urmeze un tratament în această perioadă.

ADVERTISEMENT

“Luni i-au ieșit analizele lui Milan și se pare că are viermișori. Din acest motiv, copilul nu creștea în greutate. Medicul ne-a spus că nu trebuie să țină doar Milan tratamentul pentru deparazitare.

Trebuie să ținem toți din familie: eu, soțul, mama, tata, soacra mea, socrul meu pentru că toți stăm permanent cu Milan”, a spus creatoarea de conținut pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Larisa Udilă fiu
Larisa Udilă, detalii despre problema fiului ei. Sursa foto: Instagram

De curând, fiul Larisei Udilă a împlinit doi ani. Pentru a sărbători, vedeta și familia ei au plecat într-o vacanță în Grecia. Creatoarea de conținut este recunoscătoare în fiecare zi pentru băiețelul ei și i-a făcut o urare emoționantă.

“Când este vorba despre copilul meu consider că nu exista cuvinte care să descrie ce simt… Pot doar să îi mulțumesc bunului Dumnezeu în fiecare secundă și să îl rog să te protejeze toată viața. La mulți ani, copilul meu! Te iubesc!”, a fost mesajul transmis de vedetă.

ADVERTISEMENT

Ce a pățit Larisa Udilă în vacanță

În iulie, Larisa Udilă a plecat cu soțul și fiul ei într-o vacanță în Italia, care ar fi trebuit să dureze o lună. Din păcate, concediul vedetei a fost ruinat, așa că ea și familia ei s-au întors mai devreme decât ar fi trebuit.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a apucat să se bucure de această vacanță doar opt zile. Larisa Udilă era vizibil supărată și nici nu a avut energia de a explica motivul pentru care concediul s-a încheiat atât de repede.

“O lună de vacanță s-a sfârșit după 8 zile pentru că din nou Dumnezeu ne cheamă acasă…Nu știu exact de ce s-a întâmplat asta deja pentru a doua oară anul acesta. Nu prea am cuvinte, revin când mă simt mai bine. Vă iubesc, să știți”, a spus aceasta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: