Life

Noi probleme pentru Larisa Udilă. Ce a pățit fiul vedetei după vacanța de vis din Tokyo

Problemele se țin în lanț pentru Larisa Udilă. După ce bunica vedetei nu s-a simțit bine, acum fiul ei, Milan, se confruntă cu probleme de sănătate.
29.05.2023 | 12:22
Noi probleme pentru Larisa Udila Ce a patit fiul vedetei dupa vacanta de vis din Tokyo
Noi probleme pentru Larisa Udilă. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Larisa Udilă s-a trezit cu o avalanșă de probleme. Vacanța de vis din Tokyo avea să se termine mai devreme pentru vedetă, iar odată ajunsă în țară, aceasta este nevoită să traverseze o perioadă destul de dificilă.

Larisa Udilă se confruntă din nou cu probleme

Larisa Udilă a plecat alături de soțul și de fiul ei, Milan, într-o vacanță în Japonia. Lucrurile aveau să se strice însă în ultimele zile. Bunica vedetei nu s-a simțit bine, astfel că familia a fost nevoită să revină mai devreme în țară.

ADVERTISEMENT

Acum însă, problemele au început și pentru fiul vedetei, Milan. Vedeta le-a povestit urmăritorilor săi că acesta se confruntă cu o serie de probleme de sănătate. Mai exact, micuțul ar fi făcut febră, însă situația nu este una unică.

Larisa Udilă povestește că de fiecare dată când zboară cu avionul, fiul ei se îmbolnăvește. Aceasta a ajuns la concluzia că aerul ar fi plin de viruși și cel mai probabil sistemul imunitar al celui mic nu poate față. Totodată, ea a mai adăugat că se simtă epuizată după toate cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește starea de sănătate a bunicii sale, vedeta spune că aceasta se simte mult mai bine. Chiar și așa, Larisa Udilă nu regretă că a fost nevoită să își scurteze vacanța. Aceasta se bucură că a reușit să fie alături de ea în aceste momente dificile.

Cum se simte bunica vedetei

Să nu uităm că vestea privind starea ei de sănătate a veni fix când familia era în centrul distracției. Aceștia au primit un telefon de acasă, de unde au aflat că femeia se simte extrem de rău. De aici, toată lumea se pregătea pentru cel mai sumbru scenariu.

ADVERTISEMENT

Iată însă că în final veștile au fost cât se poate de bune, iar vedeta este acum mai liniștită.  ”Știu că mulți v-ați întrebat de ce am venit mai repede acasă și sunteți îngrijorați. Fix când eram la DisneySea și ne distram în loc să se încheie seara cu lacrimi de fericire, s-a încheiat cu lacrimi de tristețe.

Ne-au sunat de acasă și ne-au spus că bunica mea se simte extrem de rău. Toți se pregăteau de ce este mai rău…noi ne căutam disperați bilete de avion, am reușit să venim destul de repede acasă și ce credeți?

ADVERTISEMENT

Mamaie este mult mai bine, deja a început să facă glume, să ne ia la mișto. Infirmiera vrea să o dea afară, are nervi pe ea că nu-i convine nimic din ceea ce face. Mamaia la viața ei a fost o femeie foarte răutăcioasă, nu cu mine, evident, că mă iubește ca pe ochii ei din cap.”, a declarat Larisa Udilă, pe Instagram.

Referitor la micuțul Milan, nu este prima oară când fiul vedetei se confruntă cu probleme de sănătate. Și anul trecut Larisa Udilă a trecut prin momente cumplite după ce Milan s-a simțit rău. Și atunci, ea le-a povestit fanilor săi întreaga întâmplare. 

ADVERTISEMENT