News

Momente de teroare în Bacău. Beat şi furios, un bărbat a tras cu pușca de vânătoare în geamurile vecinilor

Au fost momente de teroare în Bacău, acolo unde un bărbat beat a tras cu pușca în geamurile vecinilor. Mai multe gloanțe au ieșit din arma sa.
12.04.2024 | 16:46
Momente de teroare in Bacau Beat si furios un barbat a tras cu pusca de vanatoare in geamurile vecinilor
Panică în Bacău, acolo unde un bărbat beat a tras cu pușca în geamurile vecinilor. Sursa foto: hepta.ro / unupetrotus.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Beat și furios, un bărbat din municipiul Onești, județul Bacău, a produs panică într-un cartier, după ce a tras cu pușca de vânătoare în geamurile vecinilor. Au existat și distrugeri.

Panică în Bacău, acolo unde un bărbat beat a tras cu pușca în geamurile vecinilor

O zi liniștită pentru locatarii unor blocuri din Onești a fost cât pe ce să se transforme, joi, într-o tragedie. Mai multe focuri de armă s-au auzit în orașul băcăuan. Această situație a semănat panică printre locuitorii de pe strada Tineretului și din împrejurimi.

ADVERTISEMENT

Imediat, la fața locului s-a deplasat numeroase dispozitive de poliție, care au început să ancheteze cazul. Cartușele ar fi fost trase cu o armă de vânătoare. Un geam al unui apartament ar fi fost atins de un glonț.

Ulterior, oamenii legii au reveni cu detalii despre acest caz. Cercetările ulterioare au arătat că un bărbat de 62 de ani, aflat sub influența alcoolului, a tras 4 focuri de armă de la balconul locuinței. A țintit la o distanță de 300 de metri, într-un bloc de pe strada Tineretului, notează Unupetrotuș.ro.

ADVERTISEMENT

Potrivit comisarului Cătălina Păduraru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Bacău, joi, la ora 15:23, o femeie din Onești a observat că geamul locuinței sale de pe strada Tineretului a fost deteriorat.

Bărbatul recalcitrant a fost depistat rapid. Arma şi muniția din posesia sa au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracțiunile de uz de armă fără drept şi distrugere.

ADVERTISEMENT

Polițiștii din cadrul Serviciului A.E.S.P. prezenți la fața locului au precizat faptul că este vorba de un foc de armă cu o armă de vânătoare, fiind identificate atât proiectilul cât și bura, parte componentă a unui cartuș destinat armelor de vânătoare.

La scurt timp, a fost identificat un bărbat, de 62 de ani, deținător legal de armă de vânătoare. Acesta, pe fondul consumului de alcool în exces, ar fi efectuat 4 focuri de armă din balconul locuinței sale.

ADVERTISEMENT

Unul din cartușe a pătruns în geamul unei locuințe situată la o distanță de aproximativ 300 de metri. În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de uz de armă fără drept și distrugere”, se arată într-un comunicat emis de Poliția din Bacău.

ADVERTISEMENT
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros...
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros relația cu jucătoarea din circuitul WTA
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale...
Produsele de pe Shein şi Temu s-ar putea scumpi. UE vrea taxe vamale pentru toate comenzile
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de...
Surpriză totală pentru Irinel Columbeanu, în ziua în care a împlinit 67 de ani. Fostul fotomodel l-a făcut să uite de probleme
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
Se dau 500 de lei de la STAT! Trebuie completată o banală hârtie
Se dau 500 de lei de la STAT! Trebuie completată o banală hârtie
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Zi liberă pentru elevi și profesori! Ce se sărbătorește pe 5 iunie 2024
Un telefon care a făcut istorie revine în prim-plan. Mulți români l-au adorat
Un telefon care a făcut istorie revine în prim-plan. Mulți români l-au adorat
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”