News

Incident grav în trafic, în București: femeie amenințată cu pistolul. Ce s-a descoperit în mașina agresorului

Scandal uriaș, miercuri, în traficul din București, acolo unde o femeie a fost amenințată cu pistolul de un tânăr de 19 ani. Ce a găsit poliția în mașina acestuia.
27.03.2024 | 12:49
Incident grav in trafic in Bucuresti femeie amenintata cu pistolul Ce sa descoperit in masina agresorului
Femeie din Capitală, amenințată cu pistolul în trafic de un tânăr de 19 ani. Sursa foto: hepta.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un incident grav a fost raportat în trafic, miercuri, pe o stradă din București, acolo unde o femeie a fost amenințată cu pistolul. Suspectul în acest caz este un tânăr de 19 ani. Ce a găsit poliția în mașina acestuia.

Femeie din Capitală, amenințată cu pistolul în trafic de un tânăr de 19 ani

Din informațiile oferite de Brigada Rutieră a Poliției Capitalei, aflăm că evenimentul s-a petrecut pe o stradă din Sectorul 1. La orele dimineții, o femeie a sunat la 112. Ea a reclamat faptul că o altă persoană a amenințat-o cu un pistol și i-a dat cu spray paralizant.

ADVERTISEMENT

În mai puțin de cinci minute de la sesizare, suspectul din acest caz a fost depistat de poliție. Astfel, vehiculul cu care se deplasa a fost oprit. Agenții au identificat posibilul autor al infracțiunii ca fiind un tânăr de 19 ani.

”La data de 27 martie a.c., în jurul orei 07.45, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, de către o persoană, cu privire la faptul că un bărbat care se deplasa cu autoturismul pe o stradă din Sectorul 1 i-ar fi pulverizat cu spray paralizant în ochi şi ar fi ameninţat-o cu un pistol.

ADVERTISEMENT

În acest context, autovehiculul cu care se deplasa bărbatul în cauză a fost transmis în reţeaua radio, iar în jurul orei 07.48, s-a procedat la oprirea acestuia”, a transmis, miercuri, Brigada Rutieră a Capitalei, conform Realitatea Plus.

Ce a găsit poliția în mașina agresorului

Depistat de agenți, tânărul în vârstă de 19 ani a fost testat atât cu aparatul Drugtest, cât și cu aparatul etilotest. Rezultatele indicate de aparate au fost negativ, respectiv zero.

ADVERTISEMENT

Poliția mai informează că alături de băiat se mai afla în mașina sa o altă tânără în vârstă de 19 ani. La vederea poliției, aceasta a încercat să fugă. Nu a ajuns prea departe, fiind repede imobilizată.

La controlul efectuat, asupra ei a fost găsită o armă cu țeavă scurtă, tip revolver. Verificările efectuate au stabilit faptul că arma face parte din categoria E conform Anexei Legii 295/2004 modificată.

ADVERTISEMENT

În mașina agresorului au mai fost găsite o butelie de gaz pentru încărcare, o cutie cu aproximativ 50 de bile de cauciuc și două spray-uri paralizante. În urma incidentului de miercuri, tânărul a fost amendat. Ca măsură complementară s-a decis confiscarea armei sale.

ADVERTISEMENT