Life

Momente dificile pentru Theo Rose. Ce se întâmplă în viața vedetei după ce a devenit mamă: „Nu mai știu ce să fac”

Theo Rose și-a deschis sufletul și a vorbit despre greutățile cu care se confruntă de când a devenit mamă. Ce o macină pe artistă.
23.08.2023 | 00:14
Momente dificile pentru Theo Rose Ce se intampla in viata vedetei dupa ce a devenit mama Nu mai stiu ce sa fac
Theo Rose a vorbit despre problemele cu care se confruntă de când a devenit mamă. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Theo Rose și-a îndeplinit visul de a deveni mamă anul acesta și, în același timp, are o viață profesională foarte plină. Vedeta a menționat de fiecare dată că este împlinită, dar a decis să nu ascundă de publicul său și momentele grele prin care trece.

Cu ce greutăți se confruntă Theo Rose de când a născut

La doar 26 de ani, Theo Rose are viața la care a visat dintotdeauna, după cum chiar ea a afirmat. În plan personal, este împlinită. De mai bine de un an se iubește cu Anghel Damian, iar la începutul verii a venit pe lume și copilul lor, Sasha.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, în plan profesional are multă treabă. Pe lângă concerte și spectacole, artista este și jurată în emisiunea Vocea României, unde sezonul acesta ocupă scaunul dublu alături de Horia Brenciu. 

De altfel, Theo Rose este și protagonistă în serialul Clanul, regizat chiar de partenerul său de viață. Astfel că pe listă se mai regăsesc și filmările pentru producția care îi ține cu sufletul la gură pe telespectatorii Pro TV.

ADVERTISEMENT

Și chiar dacă până acum nu s-a plâns, recent, Theo Rose și-a deschis sufletul în mediul online și nu a ascuns de cei care o îndrăgesc faptul că nu îi este foarte ușor de când a născut și e dificil să se împartă între toate rolurile pe care le îndeplinește.

„Nu mai știu ce să fac”

Theo Rose are parte și de susținerea lui Anghel Damian, care este un tătic devotat și se implică pe cât de mult posibil în creșterea lui Sasha. Asta nu înseamnă, totuși, că artista nu este copleșită de sarcini în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mărturisit că nici măcar nu a sesizat când a trecut timpul și nu-i vine să creadă că aproape a început luna septembrie, dat fiind că nu a apucat să se bucure de vară, mai ales că acum are și o pisicuță în grijă.

În timp ce era în mașină, în drum spre repetiții, Theo Rose a decis să deschidă Instagramul și să discute cu publicul său despre acest subiect și despre ceea ce o macină la momentul actual. „Am plecat la repetiții… Bă, deci nu mai știu ce fac.

ADVERTISEMENT

Eu nu știu când trece o zi. Eu nu știu. Eu nu știu când s-a făcut august. Dar lasă august, că e aproape septembrie deja. Nici n-am apucat să înțeleg că s-a făcut august, că e septembrie. Nu știu…”, a povestit Theo Rose.

ADVERTISEMENT
Tags: