News

Momentul în care un sucevean de 25 de ani este împușcat de polițiștii din Botoșani. Tânărul a rămas fără un rinichi

În spațiul public a apărut o filmare cu momentul în care un sucevean de 25 de ani este împușcat de polițiștii din Botoșani. Tânărul a rămas fără un rinichi.
21.04.2024 | 22:19
Momentul in care un sucevean de 25 de ani este impuscat de politistii din Botosani Tanarul a ramas fara un rinichi
Momentul în care un sucevean de 25 de ani este împușcat de polițiștii din Botoșani. Sursa foto: captură Observator News / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Momentul în care un sucevean de 25 de ani este împușcat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de polițiștii din Botoșani, a fost surprins de o cameră de luat vederi. În urma incidentului, tânărul a rămas fără un rinichi.

Momentul în care un sucevean de 25 de ani este împușcat de polițiștii din Botoșani

Incident extrem de grav petrecut noaptea trecută în nordul țării. Un sucevean care a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor din Botoșani și s-a angajat într-o urmărire periculoasă a ajuns direct la spital.

ADVERTISEMENT

Într-o primă fază, șoferul, un tânăr de 25 de ani, a oprit, însă a decis ulterior să fugă. Polițiștii nu au avut de ales și au tras 61 de gloanțe pentru a-l opri. O parte dintre ele s-au oprit în corpul său.

Suspectul a ajuns direct pe masa de operație după ce două dintre cartușele trase de oamenii legii i-au intrat în corp. Începutul acestui incident a fost surprins de camerele de supraveghere.

ADVERTISEMENT

Pe filmarea postată de cei de la Observator News se vede cum șoferul a oprit la semnalul polițiștilor. Dintr-o dată, probabil de teamă să nu fie prins cu marfa de contrabandă, el a decis să fugă. Se aud pe filmare primele focuri de avertisment. Apoi, agenții pornesc pe urmele fugarului.

Momentul de început al acțiunii de urmărire este Dorohoi. Având două maşini de poliţie pe urmă, șoferul a ieșit din oraş şi a reuşit să ajungă până în localitatea Saucenița, la cinci kilometri distanță. Aici, șoferul a fost imobilizat și apoi transportat la spital. În mașina sa se aflau 93 de butelii de freon de contrabandă din Ucraina.

ADVERTISEMENT

Tânărul împușcat de polițiști a rămas fără un rinichi

Preluat în stare gravă de medicii de la Spitalul Județean din Botoşani, tânărul de 25 de ani a fost operat timp de aproape 4 ore pentru a i se extrage cele două gloanțe din corp.

Vestea bună este că viața sa a fost salvată. În schimb, acesta va rămâne cu un rinichi unic, iar recuperarea va fi dificilă. La această oră, fugarul se află intubat în secția de terapie intensivă. Polițiștii din nordul țării așteaptă să poată discuta cu el pentru a afla detalii despre contrabanda cu freon.

ADVERTISEMENT

Șoferul fugar s-a ales cu un dosar penal deschis pentru contrabandă calificată. Autoritățile investighează, în paralel, și posibila vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT