News

Accident grav cu patru răniți și un mort, în Vâlcea. Printre victime se numără doi copii

Un accident rutier grav cu patru răniți și un mort s-a produs în municipiul Râmnicu Vâlcea. Doi copii au ajuns la spital.
19.04.2024 | 22:00
Accident grav cu patru raniti si un mort in Valcea Printre victime se numara doi copii
Accident grav cu patru răniți și un mort, în Vâlcea. colaj Fanatik/ Foto seintamplainvalcea.ro
ADVERTISEMENT

Încă un accident rutier grav s-a produs, vineri, pe șoselele din România, soldat cu patru răniți și un mort. Tragedia a avut loc în municipiul Râmnicu Vâlcea, pe Calea lui Traian, fiind implicate trei autoturisme.

Accident grav în Vâlcea, patru răniți și un mort după impactul dintre 3 mașini

Din cercetările preliminare, se pare că două mașini care veneau din sensuri opuse s-au lovit, iar una dintre acestea a ricoșat în cel de-al treilea autoturism. Din nefericire, un bărbat de 58 de ani a murit.

ADVERTISEMENT

Alte patru persoane, printre care doi copii, au fost rănite. Victimele au fost preluate de echipajele medicale sosite la fața locului și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vâlcea.

La fața locului au ajuns pompierii cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și alta pentru transportul victimelor multiple. De asemenea, în zona respectivă au intervenit două ambulanțe SAJ și una SMURD.

ADVERTISEMENT

„Cei doi copii, unul care prezintă politraumatism şi celălalt fără mărci traumatice, însoţiţi de mama acestora (rănită uşor), au fost preluaţi şi transportaţi la UPU Vâlcea de către echipajul SMURD.

Echipajul SAJ a preluat şi transportat la UPU o victimă de sex masculin, cu politraumatisme. Din nefericire, cu toate eforturile depuse, cea de-a cincea persoană, de sex masculin, a fost declarată decedată de către echipajul SAJ”, a transmis ISU Vâlcea, conform presei locale.

ADVERTISEMENT

Alte 4 persoane rănite într-un accident produs în Timiș

De altfel, mai multe evenimente rutiere grave au fost înregistrate, în ultimele zile, pe străzile din țară. Amintim că un alt accident teribil s-a petrecut, vineri, în Timiș, aici unde două mașini s-au ciocnit.

În urma impactului dintre cele două vehicule, produs pe DJ 592, un autoturism a fost cuprins de flăcări. Patru oameni au fost răniți, ajungând la spital. Toate victimele au fost preluate în stare de conștiență.

ADVERTISEMENT

„În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane. În urma evenimentului a izbucnit un incendiu la unul dintre autoturisme. Autoturismul a ars în totalitate”, a informat ISU Timiș.

 

 

ADVERTISEMENT