Life

Mona Nicolici a dat cărțile pe față. Cum s-a simțit să fie într-o permanentă competiție cu Andreea Esca: „Am regretul…”

Mona Nicolici, fosta prezentatoare de la Antena 1, a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația cu Andreea Esca și rivalitatea dintre ele.
03.09.2023 | 19:47
Mona Nicolici a dat cartile pe fata Cum sa simtit sa fie intro permanenta competitie cu Andreea Esca Am regretul
Mona Nicolici a vorbit despre rivalitatea cu Andreea Esca. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mona Nicolici a dezbătut recent subiectul rivalității dintre ea și Andreea Esca. Una era la Antena 1, cealaltă la Pro TV, post care a consacrat-o și la care a rămas, astfel că erau într-o continuă competiție.

Mona Nicolici a făcut declarații despre rivalitatea cu Andreea Esca

Mona Nicolici și Andreea Esca sunt două figuri emblematice ale jurnalismului românesc. S-au făcut consacrate la televiziuni rivale și în timp ce actuala soție a lui chef Cezar Munteanu era emblema Antenei 1, cea din urmă reprezenta Pro TV-ul, la fel ca în prezent.

ADVERTISEMENT

Între ele a existat tot timpul o rivalitate, iar Mona Nicolici a dezbătut subiectul abia recent, în cadrul podcast-ului Altceva, găzduit de Adrian Artene pe YouTube. Fosta vedetă a Antenei 1 s-a retras de pe sticlă, dar a mărturisit că i-ar fi plăcut să prindă Pro TV-ul în perioada de glorie.

„Am regretul că n-am fost în perioada lor de glorie, atunci când era o nebunie în tot ce făceau, și o atmosferă faină, și experimentau tot ce se putea. Atât doar că eu am avut șansa să fiu în Antenă, Andreea la Pro.

ADVERTISEMENT

Noi două eram concurente, ne admiram reciproc și luptam. Ea a rămas, eu nu știu dacă aș fi avut răbdarea să stau să fac un jurnal atâția ani de zile. Nu știu pentru că, la un moment dat, devine rutină.

Pe mine m-a ținut în priză faptul că aveam jurnale atât de complete și complexe cu tot ceea ce înseamnă jurnalist de televiziune, de la reportaj, interviu, interviu în studio, transmisiune în direct”, a declarat Mona Nicolici, citată de cancan.ro. 

ADVERTISEMENT

„O urmăream pe Andreea”

Mona Nicolici a adăugat că ea și Andreea Esca se urmăreau reciproc, dar se și admirau. Fosta prezentatoarea de la Pro TV aprecia felul în care rivala își face meseria. Ba chiar și în acest moment are o părere bună despre vedetă.

„O urmăream pe Andreea, evident că o urmăream și știu că ne urmăream reciproc. Îmi plăcea stilul ei așa vestic de prezentare, îmi plăcea cum punea accentele, cât de dezinvoltă era. Da, am urmărit-o și o urmăresc și acum. Îmi e foarte dragă și din perspectiva faptului că se implică în foarte multe evenimente și ne-am și întâlnit și este un spirit foarte vesel, optimist”, a adăugat Mona Nicolici.

ADVERTISEMENT

De curând, Mona Nicolici și Andreea Esca au avut ocazia să se întâlnească. Deși au vorbit, nu au dezbătut subiectul rivalității dintre ele, dar fosta prezentatoare de la Observator a dezvăluit că i-ar plăcea să o facă.

„Erau doar două televiziuni mari pe vremea aia. N-am discutat niciodată, dar ar fi interesant. Uite, ăsta ar fi un interviu interesant cu Andreea. Să ne spunem cum stăteam și cum făcea fiecare. Eu priveam la Pro TV ca la o televiziune occidentală.

Deschisă să experimenteze, foarte dinamică. Am fost pe acolo și am fost invitată, chiar m-am întâlnit și cu Andreea o dată, dar nu într-un interviu, ci ea era undeva la radio, când era ea la Europa FM și acum sunt eu la Europa FM”, a încheiat Mona Nicolici.

ADVERTISEMENT
Tags:
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un...
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un milion de persoane ar putea beneficia de o nouă măsură
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința...
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința lui Alain Delon. Actorul nu deține permis de port-armă
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Tragedie uriașă în muzica românească. Găsit mort, la doar 31 de ani
Tragedie uriașă în muzica românească. Găsit mort, la doar 31 de ani
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și...
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și bani pentru persoanele dragi