Life

Moneda din România care a ajuns să coste cât o garsonieră mică din București. Dacă o ai în casă te îmbogățești peste noapte

O monedă din România a ajuns să coste cât o garsonieră mică în București. Dacă o ai în casă e posibil să te îmbogățești peste noapte.
11.11.2023 | 08:00
Moneda din Romania care a ajuns sa coste cat o garsoniera mica din Bucuresti Daca o ai in casa te imbogatesti peste noapte
Moneda din România care a ajuns să coste cât o garsonieră mică din București. Sursă foto: Inquam, Octav Ganea, OLX / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O monedă din România a ajuns să coste cât o garsonieră mică în București. Dacă și tu o ai cumva în casă, ar fi bine să știi că poți să te îmbogățești peste noapte. Această monedă nu e nici una foarte veche.

Moneda din România care a ajuns să coste cât o garsonieră mică din București

De-a lungul timpului am putut observa mai multe monede românești scoase la vânzare. Unele se vând pentru câteva mii de lei, altele în schimb au prețuri de-a dreptul ireale.

ADVERTISEMENT

Exemplu este această monedă din România care a ajuns să coste cât o garsonieră mică în București. Am găsit un anunț pe platforma OLX în care o persoană vinde o monedă rară de 500 de lei emisă în anul 2000.

În anunț observăm că vânzătorul confirmă faptul că moneda e în stare bună. Mai mult de atât, acesta subliniază faptul că nu a folosit niciun fel de produs de curățare ori de restaurare care să o deterioreze.

ADVERTISEMENT

Cât costă această monedă din România? Vânzătorul cere pe ea nu mai puțin de 25.000 de euro. Iar dacă ar fi să ne uităm pe site-urile de anunțuri imobiliare, cu această sumă de bani se poate achiziționa chiar și o garsonieră mică în București.

Ce a scris vânzătorul în anunț

În zonele Rahova, spre exemplu, Ferentari și chiar și în Militari, prețul pentru niște garsoniere cu suprafețe cuprinse între 11 și 20 mp variază între 21.000 de euro și chiar și 25.000 de euro. În cazul monedei însă, avem un preț ”negociabil”. Totodată, vânzătorul acceptă și alte oferte.

ADVERTISEMENT

„Monedă rară de 500 de lei emisă în anul 2000. Este în stare bună și nu s-a folosit nici un fel de produs de curățare sau restaurare care să o strice. Accept oferte și rog seriozitate, nu cumpăr “Monede!”, este anunțul publicat pe OLX. 

Iar aceasta nu este singura monedă care ”costă o avere”. Recent, un alt anunț de pe OLX ne-a atras atenția. O persoană a scos la vânzare o monedă din România de 100 de lei din anul 1994. În anunț, vânzătorul specifică că este vorba despre o piesă veche, rară.

ADVERTISEMENT

Astfel, prețul de vânzare pentru o astfel de monedă începea de la 5.000 de euro, mai exact 25.000 de lei. Dacă și tu ai una dintre aceste monede în casă, deci, sunt șanse mari să poți să te îmbogățești peste noapte.

ADVERTISEMENT