Life

Monica Tatoiu, în doliu. Mama afaceristei a murit, după ce a fost operată: “Este acolo unde și-a dorit întotdeauna”

Monica Tatoiu este în doliu după ce mama ei a trecut în neființă în dimineața zilei de 10 octombrie. Pierderea celei care i-a dat viață a afectat-o profund pe femeia de afaceri.
10.10.2022 | 18:25
Monica Tatoiu in doliu Mama afaceristei a murit dupa ce a fost operata Este acolo unde sia dorit intotdeauna
Monica Tatoiu, despre pierderea mamei. ”Mama este acolo unde și-a dorit întotdeauna”. Sursa foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu, cunoscută ca femeie de afaceri în România, dar și ca doctor în matematică, trece prin clipe greu încercate după ce și-a pierdut cea mai dragă ființă.

Monica Tatoiu, în doliu după pierderea mamei

Monica Tatoiu, numită și Doamna de Fier a României, este în doliu. Mama ei murit în dimineața zilei de 10 octombrie. A suferit o intervenție chirurgicală în decursul zilei de vineri, 7 octombrie, în urma căreia a intrat în comă și nu s-a mai trezit.

ADVERTISEMENT

Femeia de afaceri a declarat pentru FANATIK că, deși îi este greu, mama ei se află acolo unde și-a dorit toată viața și este împăcată că s-a întâmplat așa.

Mama este acolo unde și-a dorit întotdeauna, lângă Maica Domnului și mă bucur pentru ea”, ne-a spus Monica Tatoiu.

ADVERTISEMENT

Femeia de afaceri, înmormântare discretă și atent organizată

Monica Tatoiu urmează să plece la Timișoara pentru a se ocupa în liniște și discret de tot ceea ce presupune înmormântarea mamei, motiv pentru care, în acest moment, controversata femeie de afaceri nu a dorit să ofere mai multe detalii despre cum va arăta comemorarea.

Nu vorbesc despre asta, după ce trece poate. Mâine plec la Timișoara. Very private. De vineri încolo vă povestesc. După ce fac ce trebuie în liniște și discret”, a mai dezvăluit Monica Tatoiu.

ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu, despre problemele de sănătatea care au dus la decesul mamei

În vârstă de 89 de ani, mama Monicăi Tatoiu a decedat pe patul de spital, în Timișoara, după ce nu s-a mai trezit din comă. Aceasta a fost operată din cauza unor afecțiuni pe care le avea de cinci ani de zile, o ocluzie, probleme cu picioarele, plus Covid, cu care a fost diagnoticată în primăvară.

Mama Doamnei de Fier a României a refuzat să meargă la spital, motiv pentru care a fost dusă forțat pentru a fi operată. O piatră la bilă de 8 centimetri, care îi bloca intestinele și îi cauza dureri insuportabile, a fost cea care a dus la finalul tragic. Monica Tatoiu și fratele ei niciodată nu au auzit-o pe mama lor să se plângă de durere, asta poate pentru că femeia a crezut mereu că spitalul i-a furat soțul ei. În ultimii 25 de ani, tatăl Monicăi Tatoiu – medic de profesie – mai mult dormea acolo, decât acasă.

ADVERTISEMENT

După intervenția la care a fost supusă mama ei și după ce a intrat în comă, Monica Tatoiu s-a rugat toată duminica la Dumnezeu să o ia pe cea care i-a dat viață, pentru a fi mai fericită acolo în ceruri decât pe pământ. Femeia de afaceri nu plânge, chiar dacă fratele ei este terminat, pentru că știe că mama ei avea o relație specială cu Dumnezeu și crede că faptul că a murit în săptămâna Sfintei Parascheva, pe care a iubit-o, este semn că s-a dus într-o lume mai bună.

Tragedia care a îndepărtat-o de biserică pe mama Monicăi Tatoiu. De ce nu a mai intrat 30 de ani în biserică

Vedeta spune că ea nu crede în priveghi și nici în pomeni, de aceea preferă să îi facă trei coroane mamei ei, roșu, galben și albastru, pentru că iubea România. Iar banii pe care i-ar investi în pomenire îi dă unui azil de bătrâni.

Mama Monicăi Tatoiu, o femeie credincioasă, nu a mai intrat într-o biserică de mai bine de 30 de ani. Asta după a asistat la uciderea copiilor pe treptele catedralei din Timișoara, la Revoluție, după ce preoții au refuzat să deschidă ușile bisericii.

Ultima dorință lăsată cu limbă de moarte de mama Monicăi Tatoiu

De asemenea, mama vedetei i-a lăsat cu limbă de moarte de îndeplinit o ultimă dorință, și anume, după moarte să-i publice manuscrisul pe care l-a scris în ultimii cinci ani de viață, cu reinterpretarea bibliei. Scrieri pe care femeia de afaceri nu le-a citit nicidată pentru că nu a avut permisiunea.

ADVERTISEMENT