Life

Monica Tatoiu, dezvăluiri fără perdea: ”Mi-ar fi plăcut o noapte cu Putin”

Monica Tatoiu a făcut dezvăluiri fără perdea. Renumita femeie de afaceri a recunoscut faptul că i-ar fi plăcut să aibă o noapte cu președintele Rusiei, Vladimir Putin.
23.08.2022 | 08:17
Monica Tatoiu dezvaluiri fara perdea Miar fi placut o noapte cu Putin
Monica Tatoiu și-ar fi dorit o noapte cu Vladimir Putin. Sursa foto: facebook, hepta, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Monica Tatoiu a făcut de curând dezvăluiri fără perdea. Fosta afaceristă a mărturisit în cadrul unei emisiuni online ce fel de bărbați o atrag. A spus că i-ar fi plăcut o noapte cu președintele rus Vladimir Putin.

Monica Tatoiu, atrasă de Vladimir Putin. Și-ar fi dorit o noapte cu el. Ce a spus despre Donald Trump

Monica Tatoiu a precizat că în urmă cu trei ani nu s-ar fi dat în lături de la a petrece o noapte cu liderul de la Kremlin. Ea a subliniat că îi apreciază pe bărbații puternici, capabili să supună alți bărbați.

ADVERTISEMENT

De asemenea, femeia de afaceri și-a exprimat admirația și față de fostul președinte al SUA, Donald Trump.

”Din România nu există (bărbați care să o atragă-n.r), dar acum vreo trei ani de zile mi-ar fi plăcut o noapte cu Putin. Îmi plac bărbații puternici, care sunt capabili să supună alți bărbați. 

ADVERTISEMENT

Mi-a plăcut foarte tare Trump. Sunt un mare admirator al lui”, a spus Monica Tatoiu în cadrul emisiunii ”Detectorul de minciuni”, prezentată de artista Oana Radu.

Monica Tatoiu, topită după un regretat actor român

De altfel, Monica Tatoiu a mai precizat că are o atracție pentru actorul Harrison Ford, dar și că a fost topită după actorul român Ion Caramitru.

ADVERTISEMENT

Printre toate acestea, afacerista a punctat că nu o mai interesează la cei 66 de ani relațiile intime, dar i-ar plăcea ca în prezent să fie o jurnalistă care să ia interviuri lui Emmanuel Macron sau Vladimir Putin.

” (…) Dintre actori, îl ador pe Harrison Ford, îl visam la un moment dat. Când eram tânără, veneam în București la teatru și eram topită după Caramitru, până l-am cunoscut și Dumnezeu să îl ierte.

ADVERTISEMENT

Sexul nu mă mai interesează, dar mi-ar plăcea acum să fiu un jurnalist care să îi ia interviu lui Macron, lui Putin, unor oameni care au marcat istoria în bine sau în rău”, a mai recunoscut Monica Tatoiu pentru sursa menționată.

Monica Tatoiu este una dintre cele mai renumite afaceriste din România. Din 2010 a ieșit la pensie și obișnuiește de ceva vreme să fie o prezență foarte activă la TV.

În momentul de față, Monica Tatoiu este căsătorită cu Victor Tatoiu. Cei doi sunt împreună de 35 de ani și au un fiu, în vârstă de 28 de ani.

ADVERTISEMENT