Life

Moștenitorii din Camorra, distracție și lux pe TikTok! Cum se expune noua generație a mafioților italieni

Noua generație a mafioților italieni - mai ales cei care sunt moștenitori ai diverselor grupări din temuta Camorra- pare să adore să își expună luxul și distracția de care au parte, pe TikTok.
24.07.2022 | 15:19
Mostenitorii din Camorra distractie si lux pe TikTok Cum se expune noua generatie a mafiotilor italieni
Moștenitorii din mafia italiană se distrează de minune și își expun viața pe TikTok / Fotomontaj: Fanatik, sursa foto: Daily Mail
ADVERTISEMENT

Caracterizați, ani la rândul, prin discreție, printr-un adevărat cod al tăcerii, reprezentanții mafiei italiene par să se bucure la maximum de deschiderea de care beneficiază pe rețelele de socializare. Iar noua generație a mafioților italieni a devenit, pare-se, împătimită de TikTok.

Mafioții italieni, show pe TikTok

Generația TikTok a mafiei își înfurie șefii cu felul în care își etalează stilul de viață strălucitor de mașini, cluburi și șampanie pe rețelele sociale, susține Daily Mail. Cu toate acestea, lucrurile sunt greu de schimbat în privința expunerii pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Iar lipsa discreției care caracteriza până acum mafia, susține sursa citată, pornește chiar de la moștenitorii liderilor mafiei din zona Napoli, temuta Camorra. Crescenzo Marino, fiul unui șef din organizația mafiotă, are peste 43.000 de urmăritori și aproape 900.000 de aprecieri pe TikTok.

De altfel, pe rețelele de socializare el își expune stilul de viață care ar putea fi invidiat de orice miliardar al lumii. Crescenzo Marino are contul plin de imagini cu plimbări cu Ferrari, tone de șampanie, distracție de noapte prin cele mai scumpe cluburi din Europa, alături de rapperi celebri, ținute de la designeri cunoscuți și ceasuri de sute de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Mafioții folosesc TikTok pentru a face alianțe și pentru a-și intimida dușmanii

Conform Daily Mail, mafioții folosesc TikTok nu doar pentru a se lăuda cu stilul de viață în care predomină opulența. De curând, în urma unui incident petrecut între două clanuri rivale, mafioții au făcut publică intenția de a se răzbuna – celebra vendetta italiană – anunțând că dacă Poliția nu rezolvă situația într-o săptămână o vor face ei. Iar amenințarea rivalilor a fost explicită: ”Vom aduce iadul deasupra lor”.

Pe lângă răzbunările anunțate, clanurile din mafie care au început să utilizeze rețelele de socializare fac și diverse alianțe. ”Camorra are cei mai tineri membri din mafia italiană, iar aceștia iubesc TikTok pentru că are mai puține reguli față de celelate platforme de socializare.

ADVERTISEMENT

Camorra a luat exemplul mafiei mexicane și a celei rrome din Roma. Acum, tot ceea ce trebuie este ca Poliția să monitorizeze cu atenție ceea ce se întâmplă pe TikTok”, a spus un expert despre comunicarea dintre bandele criminale din Italia, conform sursei citate.

Camorra italiană, organizație de temut în întreaga lume

La Camorra este o organizație mafiotă italiană, având sfera de influență în regiunea Campania și sediul în Napoli, dar are influențe în întreaga lume, chiar și în România. La noi în țară, clanurile camorreze par să se ocupe mai ales cu spălatul banilor și afaceri imobiliare. Conform informațiilor existente, Camorra este cea mai veche și cea mai extinsă organizație mafiotă provenită din Italia.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de sicilienii din Cosa Nostra, mafioții care fac parte din Camorra au origini urbane și un sistem diferit de conducere, clanurile care fac parte din organizație fiind independente.

În 1993, organizația număra 5000 de membri, grupați în 106 familii și au o cifră de afaceri de multe miliarde de euro. Afacerile în care sunt implicați membri ai Camorrei acoperă toate domeniile, legale sau nu, de la trafic de carne vie, la afaceri imobiliare,

ADVERTISEMENT